Obra benèfica

Kanye West, un Santa Claus a Chicago

  • El raper ha mostrat la seva cara més solidària i ha repartit 4.000 joguines als nens més necessitats de la seva ciutat natal

Kanye West, un Santa Claus a Chicago
1
Es llegeix en minuts

Aquest Nadal Kanye West ha volgut mostrar la seva cara més solidària i per a això ha donat més de 4.000 joguines a Chicago, la seva ciutat natal, segons informa la premsa local.

El raper, de 44 anys, va començar a repartir els regals als nens en un gimnàs dins del Kennedy King College a Englewood. «Estic molt orgullosa que Kanye, una vegada més, ha respost a la nostra sol·licitud d’ajudar els més petits d’Englewood», va dir la regidora deChicago Stephanie Coleman en una roda de premsa.

«West no és aliè a la nostra comunitat. La seva presència sempre s’ha sentit als nostres veïnats i li encanta visitar, però aquest Nadal realment ha sigut el nostre Santa Claus modern».

Segons van confirmar les mateixes fonts, els familiars dels petits que van participar en la col·lecta de joguines també van rebre menjar, jocs i molts regals.

Notícies relacionades

El mediàtic empresari, que té els seus fills North, de 8 anys, Saint, de 5, Chicago, de 3, i Psalm, de 2, amb la seva exdona Kim Kardashian, va compartir en la vigília d’Acció de Gràcies els seus desitjos d’ajudar els qui viuen en la pobresa.

Aquesta acte benèfic del músic arriba només uns dies després que confirmés que es quedarà «sense casa en un any» perquè convertirà totes les seves propietats «en esglésies».