Als 91 anys

Mor Jean-Marie Rossi, l’antiquari exmarit de Carmen Martínez-Bordiu

Mor Jean-Marie Rossi, l’antiquari exmarit de Carmen Martínez-Bordiu

David Atlan

1
Es llegeix en minuts

Durs moments per a Carmen Martínez Bordiu. Aquest dilluns va morir a París, als 91 anys, un dels homes més importants de la seva vida, el seu exmarit i pare de la seva filla Cynthia, Jean Marie Rossi. Tal com ha informat la família del prestigiós i respectat antiquari al diari ‘Le Figaro’, el francès ha mort de manera «tranquil·la», «en pau» i sense haver perdut en cap moment les facultats mentals.

Una pèrdua que deixa totalment desolada Carmen, que, malgrat la seva separació de l’empresari el 1994, sempre va presumir d’una gran amistat amb el pare de la seva única filla, de qui confessava amb carinyo que va ser l’home que li va ensenyar «l’art i l’amor».

La neta de Franco va conèixer Rossi quan encara estava casada amb Alfons de Borbó i, després d’enamorar-se bojament de l’antiquari i malgrat tenir dos fills petits amb el duc de Cadis –Francisco i Luis Alfonso– no va dubtar a apostar pel seu amor i deixar-ho tot per anar-se’n a París amb Rossi, 22 anys més gran que ella. La parella es van casar el 1984 pel civil i un any després, el 1985, van tenir la seva única filla en comú, María Cynthia Francisca Matilda.

Notícies relacionades

Un matrimoni que va durar deu anys i en el qual, malgrat la tràgica mort del seu fill Francisco de Borbón, d’11 anys, en un fatal accident de cotxe el 1984 quan viatjava amb el seu pare i el seu germà Luis Alfonso, Carmen va conèixer la felicitat i l’amor veritable de la mà de Jean Marie, per qui sempre va sentir veritable admiració.

El 1994, no obstant, la socialité i l’antiquari trencaven la seva relació i Carmen començava una apassionant relació amb l’arquitecte italià Roberto Federici. Malgrat que el seu matrimoni no va funcionar, la neta de Franco sempre va tenir bones paraules per al pare de la seva filla Cynthia, a qui avui plora en la intimitat i sobre la mort de la qual encara no s’ha pronunciat públicament.