Als 41 anys

Mor Sebastián Boscán, actor de ‘Pasión de gavilanes’

  • Nascut el 4 de març de 1980, l’intèrpret es definia en els seus perfils socials com «el papa del Lorenzo, ciutadà del món, actor de teatre, cine i televisió, amant del vi i la bona cuina»

Mor Sebastián Boscán, actor de ‘Pasión de gavilanes’
1
Es llegeix en minuts

 Sebastián Boscán, que va saltar a la fama interpretant Leandro Santos a ‘Pasión de gavilanes’, ha mort a Medellín als 41 anys a causa d’un càncer d’estómac.

«Em dol en l’ànima el teu adeu. Gràcies amic per tants personatges inoblidables. Sembla mentida dir això. Descansa en pau Sebastián, estic en xoc», ha escrit el periodista Carlos Ochoa per acomiadar el seu gran amic.

Nascut el 4 de març de 1980, Leonardo Zapata, que així es deia realment, es definia en els seus perfils socials com «el papa del Lorenzo, ciutadà del món, actor de teatre, cine i televisió, amant del vi i la bona cuina».

Notícies relacionades

El seu salt a la televisió va començar amb la telenovel·la colombiana ‘La venjanza’, en què va donar vida a Marco Tulio Valerugo. Va treballar en altres ficcions com ‘La ley del corazón’, ‘Loquito per ti’, ‘La nieta elegida’, ‘La reina del sur’ i la producció veneçolana ‘Sin tetas no hay paraíso’, però la fama li va arribar de la mà del seu treball a ‘Pasión de gavilanes’.

Després de conèixer la seva mort, alguns dels seus companys han expressat la seva tristesa a les xarxes. «¡El meu estimat Sebastián sempre seràs al meu cor, aquí estan tots els records bonics que vam viure junts, tants somriures interpretant Jimena i Leandro! Vola amunt», ha escrit l’actriu Paola Rey en els seus perfils socials. «La mort és un canvi, només això però mai deixarà de sorprendre’ns. Descansa en pau i vola amunt amb les riallades tan meravelloses que et caracteritzaven. El teu talent s’estranyarà, però més la teva gran companyia i amistat en els temps que vam compartir tantes escenes.El teu talent s’estranyarà, però més la teva gran companyia i amistat en els temps que vam compartim tantes escenes», ha apuntat Natasha Klauss.

Temes:

Famosos