María Teresa Campos torna a començar una relació amb Edmundo Arrocet

María Teresa Campos torna a començar una relació amb Edmundo Arrocet

José Velasco

1
Es llegeix en minuts

Gairebé un mes després de l’emocionant i lacrimogen retrobament entre Bigote Arrocet i Alejandra Rubio al plató de ‘Secret Story’, per fi sabem què li va semblar a María Teresa Campos aquest cara a cara entre la seva exparella i la seva neta quan es compleixen dos anys de la seva polèmica ruptura.

Malgrat que la veterana periodista no vol parlar perquè les seves filles, Carmen Borrego i Terelu, no s’enfadin amb ella, el seu entorn ha parlat amb Pepe del Real, periodista d’‘El programa de Ana Rosa’, i sabem com va viure la trobada entre Edmundo i Alejandra. Teresa Campos ha tornat a mantenir una relació, tot i que en aquest cas amistosa i d’enviar-se missatges, amb Edmundo.

Notícies relacionades

Així, malgrat que no va veure el programa perquè, tot i que està al corrent de tot el que s’està dient, «prefereix no veure res», sí que li van explicar la reacció de la seva neta al veure el que va ser la seva parella i «li va agradar molt». «Li va semblar un moment molt tendre i li va agradar la reacció pura d’Alejandra, que reflecteix l’ambient que van viure en els 6 anys de relació que va tenir amb Edmundo», assegura el seu entorn.

A més, i per a sorpresa de propis i estranys, Teresa no tanca la porta a una possible conversa amb el xilè si aquest aixequés el telèfon per mantenir, encara que sigui, una relació cordial i concloure una vegada per sempre les coses entre ells. «Ella sempre ho va intentar i ara la pilota és a la teulada d’Edmundo. Si ara ell considera que caldria tenir aquesta conversa que mai va existir, potser Teresa hi estaria disposada», ha revelat Pepe del Real, fent un nou pas de rosca a la relació entre la presentadora i l’humorista, en la qual sembla que encara queda per escriure el capítol final.