El 14 d’octubre

Barcelona Bridal Fashion Week reunirà el sector de la moda nupcial en una gala solidària a Montjuïc

Una vintena de grans firmes desfilaran davant la Font Màgica per mostrar les seves creacions en una vetllada solidària en recolzament a Save the Children

‘Influencers’ espanyoles i internacionals compartiran la passarel·la amb les models

.

Barcelona Bridal Fashion Week reunirà el sector de la moda nupcial en una gala solidària a Montjuïc

BARCELONA BRIDAL FASHION WEEK

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sota el lema ‘The new beginning’, Barcelona Bridal Fashion Week, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, reunirà de nou les marques líders del sector, dissenyadors, professionals, mitjans de comunicació i ‘influencers’ internacionals per brindar el seu recolzament a una indústria puntera al país després del difícil període de la pandèmia.

Així, les firmes presentaran alguns dels seus dissenys en un espectacle dedicat a la moda nupcial. Hi participaran Pronovias Group, amb les seves firmes Pronovias, House of St Patrick i Nicole Milano; les espanyoles Jesús Peiró, Yolancris, Isabel Sanchis, Sophie et Voilà, Ramón Sanjurjo, Marco y María, Lorena Panea, Olga Macià, Carla Ruiz i Cristina Tamborero; les italianes Antonio Riva, Amelia Casablanca i Carlo Pignatelli; la nord-americana Justin Alexander, i la malàisia The Atelier, que compta amb el dissenyador Jimmy Choo com a director creatiu.

«Com a empresari del sector, considero molt significativa la celebració d’un esdeveniment que ens anima a continuar impulsant els negocis amb l’objectiu d’accelerar la reactivació del mercat i recuperar la il·lusió, que és part fonamental del món de la moda nupcial», afirma Jesús Díez Betriu, president de Barcelona Bridal Fashion Week i propietari de la firma Jesús Peiró.

Il·lusió, moda i solidaritat

Com a novetat, algunes ‘influencers’ s’afegiran a les models professionals a la passarel·la per exhibir diversos dissenys de les firmes. La gala comptarà així mateix amb dos presentadors d’excepció, Renata Zanchi i Javier de Miguel, que introduiran les marques i les actuacions de la companyia de percussió i dansa Nexart, del ‘dj’ Gerard Estadella i d’altres exhibicions artístiques, com el ‘moment dolç’ que proposaran els mestres de pastisseria creativa Christian Escribà i Patricia Schmidt.

Contra el matrimoni infantil

Notícies relacionades

Estermaria Laruccia, directora de BBFW, afirma que «la reactivació del mercat ha tornat després d’un període molt difícil i ho volem celebrar amb un esdeveniment que pretén ser sobretot un homenatge a la indústria, un retrobament entre professionals i amics, i una ocasió de tornar a encendre els focus sobre la moda bridal per donar visibilitat internacional a les marques i dinamitzar els negocis. Un altre objectiu molt important –afegeix Laruccia– és recolzar la lluita contra el matrimoni infantil i l’esforç per aconseguir l’empoderament de les nenes i dones a tot el món».

En aquest sentit, la gala tindrà un final solidari en recolzament al projecte Stop Child Marriage, contra el matrimoni infantil, de l’ONG Save the Children, entitat amb la qual BBFW col·labora des del 2020. A més de les firmes que participen a la gala, tots els que ho desitgin podran fer una donació a través de la web del saló www.barcelonabridalweek.com.

Temes:

Moda