ALS 72 ANYS

Mor el periodista Richard Buckley, marit de Tom Ford

  • El dissenyador i l’escriptor, que portaven 35 anys junts, tenien un fill en comú, que complirà nou anys el pròxim 23 de setembre

Mor el periodista Richard Buckley, marit de Tom Ford
2
Es llegeix en minuts

 El cèlebre periodista de moda Richard Buckley, marit del dissenyador Tom Ford, va morir aquest diumenge als 72 anys. Així ho va comunicar la firma Tom Ford a través d’una nota.

«El dissenyador Tom Ford anuncia amb gran tristesa la mort de Richard Buckley, el seu estimat marit des de fa 35 anys. Richard va morir pacíficament ahir a la nit a la seva casa de Los Ángeles, amb Tom i el seu fill Jack al seu costat. Ha mort de causes naturals, després d’una llarga malaltia».

Buckley va néixer a Binghamton, Nova York, i va treballar com a periodista de moda i escriptor en destacats mitjans com ‘Vanity Fair’, ‘New York Magazine’, ‘Women’s Wear Daily’, ‘Vogue Italia’ i ‘Vogue Hommes’, on va exercir d’editor en cap el 1999.

Va ser en una desfilada el 1986 quan es van conèixer Ford i Buckley, amb 25 i 38 anys, respectivament, i segons el modista, ja el va fascinar. Però va ser 10 dies després quan es va unir el seu destí en una trobada fortuïta en un ascensor que els va unir; va tenir lloc a les oficines de ‘Women’s Wear Daily’, a les quals el dissenyador va acudir per un encàrrec laboral i on treballava el periodista.

Notícies relacionades

De fet, el modista nord-americà va revelar en una entrevista per a la televisió el 2016 que allò havia sigut «literalment amor a primera vista». «Les nostres mirades es van creuar i al cap d’un mes estàvem vivint junts. Des d’aleshores hem estat junts», va remarcar. La parella va contraure matrimoni el 2014, poc després d’haver sigut pares del seu únic fill, Alexander John Buckley Ford, que va néixer el 2012 i que anomenen Jack, que complirà nou anys el pròxim 23 de setembre.

El modista i cineasta, que actualment és el president del Consell de Dissenyadors d’Amèrica, es va convertir en el gran recolzament del seu marit quan el 1989, quan portaven tres anys junts, va ser operat d’un càncer de coll. Segons va relatar Buckley el 2018a ‘The New York Times’, el seu marit li va dissenyar una singular bufanda de seda amb obertures per incorporar el seu tub de traqueotomia. «Tom m’ha vist passar per moltes coses. Des del meu càncer de coll a la mort del meu germà i la meva mare amb només 48 hores de diferència, passant per més atacs de pneumònia dels que puc explicar», va confessar llavors Buckley.

Temes:

Moda