Dulceida torna a les xarxes socials

La ‘influencer’ ha anunciat que torna a les plataformes després que fa tres setmanes les deixés per donar prioritat al seu benestar emocional

zentauroepp43767707 gente  dulceida   foto instagram190311193121

zentauroepp43767707 gente dulceida foto instagram190311193121

1
Es llegeix en minuts

La ‘influencer’ Aida Domenech, més coneguda com a Dulceida, ha anunciat a Instagram que torna a les xarxes socials, tres setmanes després d’anunciar que deixava aquestes plataformes per prioritzar el seu benestar emocional. Dulceida és una de les ‘influencers’ de moda i estil més seguides a Espanya.

Notícies relacionades

«Necessito reconstruir-me, necessito abraçar-me i cuidar-me per tornar. Em sento perduda i necessito trobar el camí per recuperar la meva alegria i tornar-me a reconèixer, tornar a ser jo i tornar-me a estimar. Està sent un any de merda», va assenyalar llavors.

Ara, a través d’un post a Instagram amb una fotografia, ha proclamat la seva tornada. «¡Hola, preciosos! Tenia ganes de dir això. Torno per aquí a poc a poc. Com us vaig dir em necessitava i he estat donant-me aquesta prioritat, cuidant-me, a casa i envoltada de la gent que estimo. Moltíssimes gràcies per tot l’amor i carinyo que m’heu anat enviant, us vull que flipeu. Queda Dulceida per a estona», ha escrit.

Temes:

Dulceida