A Madrid

José Luis Moreno, detingut per estafa i blanqueig de capitals

El productor televisiu i ventríloc ha sigut arrestat en el marc d’una operació contra una xarxa internacional s’ha desenvolupat a Madrid i Barcelona

José Luis Moreno, detingut per estafa i blanqueig de capitals

JOSÉ IRÚN

1
Es llegeix en minuts

El productor televisiu i ventríloc José Luis Moreno ha sigut detingut per liderar presumptament una xarxa per apropiar-se dels diners de crèdits bancaris i privats.

La Policia Nacional li ha arrestat una operació que continua oberta contra una xarxa internacional de malversació i blanqueig de capitals, segons han informat a Efe fonts policials.

L’arrest de l’empresari s’ha produït aquest dimarts a Madrid, en una operació que està sota secret de sumari, desenvolupada per la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Prefectura Superior de Policia en col·laboració amb la Guàrdia Civil de Barcelona. A l’empresari se l’acusa dels delictes d’estafa i blanqueig de capitals.

Aquesta operació contra una xarxa internacional s’ha desenvolupat a Madrid i Barcelona i s’esperen més de 50 detinguts, segons han informat a Efe fonts de la investigació.

Notícies relacionades

Segons informa ‘El Confidencial’ l’organització hauria teixit una xarxa de societats amb més de 700 mercantils per apropiar-se dels diners de crèdits bancaris i privats.

Les investigacions, segons el mateix mitjà, apunten que José Luis Moreno tenia una xarxa de mitjancers entre els quals es trobaven directors d’oficines de bancs i que tenia com a missió captar fons