Ha passat la nit a la caserna

Detingut Micky Molina per alterar l’ordre públic a l’aeroport d’Eivissa

L’actor es va negar a complir les ordres dels agents de la Guàrdia Civil sobre la normativa anti-Covid

Detingut Micky Molina per alterar l’ordre públic a l’aeroport d’Eivissa
1
Es llegeix en minuts

L’actor Micky Molina ha sigut detingut per alterar greument l’ordre públic a l’aeroport d’Eivissa, segons ha confirmat aquest dijous l’Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Guàrdia Civil de les Balears. 

La detenció es va produir aquest dimecres a les 22 h hores quan l’actor es va negar a complir les ordres dels agents de la Guàrdia Civil sobre la normativa anti-Covid. 

Molina ha sigut arrestat pels delictes de resistència i desobediència greu. Ha passat la nit a la caserna de la Guàrdia Civil d’Eivissa i aquest matí ha passat a disposició judicial, en què s’enfronta a un judici ràpid. 

L’actor ha quedat finalment en llibertat després de comparèixer davant el jutjat de guàrdia, el d’Instrucció número 2 d’Eivissa, i serà citat pròximament a un judici per un delicte lleu d’amenaces a agents de l’autoritat i per alterar greument l’ordre públic, ha confirmat l’Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Guàrdia Civil de les Balears.

Notícies relacionades

L’agost del 2019 Molina va ser investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a Eivissa després d’atropellar una menor, que va resultar ferida lleu. 

Després de l’incident, l’actor va donar positiu en dues proves d’alcoholèmia, superant en els dos casos els 0,60 mg/l, el límit que converteix una sanció administrativa en un delicte penal.