IMATGE XOCANT

Ricky Martin sorprèn amb el seu nou ‘look’

  • «Quan estiguis avorrit, tenyeix-te», ha compartit el cantant porto-riqueny a Instagram

Ricky Martin sorprèn amb el seu nou ‘look’
1
Es llegeix en minuts

El cantant porto-riqueny Ricky Martin, de 49 anys, ha estrenat una barba tenyida de ros, segons ha publicat a les seves xarxes socials.

L’intèrpret apareix, amb una platja de fons, mostrant la meitat del seu rostre i la seva barba tenyida.

Acompanya la imatge amb la frase «Quan estiguis avorrit, tenyeix-te».

Entre els comentaris n’hi ha un del seu marit, el pintor sirià de nacionalitat sueca Jwan Yosef: «Babaaaaa??».

L’artista porto-riqueny va ser reconegut el 17 de gener passat per la seva trajectòria filantròpica juntament amb cinc persones més, en la primera entrega dels Premis Internacionals de la Pau.

Martin va formar part d’un grup de líders d’opinió i gestors de canvi, que van incloure l’epidemiòleg en cap dels Estats Units, Anthony Fauci, que van ser homenatjades per tenir en comú «construir un món més equitatiu i en pau».

Martin, múltiple guanyador de premis internacionals durant la seva carrera musical, és un filantrop i activista, fundador i president de la Fundació Ricky Martin, amb la qual treballa en la lluita contra el tràfic humà, protegint nens i comunitats vulnerables, així com defensant els drets humans.

Ajut contra la Covid-19

Dirigint la seva fundació, Martin es va encarregar l’any passat de proveir equips de protecció personal a milers de professionals de la salut de primera línia contra la Covid-19 a més de 50 hospitals de Puerto Rico, la República Dominicana i els Estats Units.

De la mateixa manera, continua recolzant les comunitats en risc amb ajuda humanitària i serveis de salut mental, que s’han vist incrementats després de la pandèmia.

Notícies relacionades

Ricky Martin té quatre fills: els bessons Matteo i Valentino, de 12 anys; Lucía, de 2, i de qui l’artista va afirmar que és «la princesa de la casa», i Renn.

Els bessons, Matteo i Valentino, van néixer el 2008, mentre que Lucía va néixer el maig del 2018 i Renn el 2019.