TERRA PEL MIG

Lolita: «No és la meva història i no és la meva pel·lícula»

La que va ser nòvia de Paquirri evita entrar en la guerra entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera

zentauroepp55911509 12 10 2019 lolita flores estalla   mi madre no ech  ninguna 201123170207

zentauroepp55911509 12 10 2019 lolita flores estalla mi madre no ech ninguna 201123170207 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La guerra fratricida entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera està generant una sèrie de víctimes col·laterals. Algunes d’elles són col·laboradores voluntàries i convençudes de les diferents causes, però n’hi ha d’altres que fugen de qualsevol xoc que pugui provocar-los alguna rascada, per lleu que sigui.

És el cas de Lolita Flores, que s’ha mostrat taxativa i contundent quan se li ha preguntat sobre això: «No és la meva història i no és la meva pel·lícula», ha declarat l’actriu, que aquests dies està representant l’obra teatral ‘La fuerza del cariño’ i participant en el programa de televisió ‘Tu cara me suena’.

Exnòvia de Paquirri

Fa uns dies, Lolita Flores, íntima amiga de Carmen Ordóñez i nòvia de Paquirri quan el torero va conèixer Isabel Pantoja, no va dubtar a posicionar-se, amb un clar «el temps ho posa tot al seu lloc», quan Kiko Rivera va iniciar el seu atac frontal a la televisió contra la seva mare. Potser ha sigut la seva particular manera de venjar-se pel que va succeir fa ja 20 anys.

Notícies relacionades

Molt enfadada, Lolita esclatava sortint al pas d’alguns comentaris que asseguraven que la seva mare, Lola Flores, va llançar una maledicció a la Pantoja quan aquesta «li va robar» el nòvio.

Però ara, la cantant ha optat per guardar un discret silenci i ha evitat, en la mesura possible, tornar a pronunciar-se sobre la guerra familiar de traïcions i herències enverinades que ha tornat a posar la cançonetista en el centre de l’huracà mediàtic.