BASADA EN L'ASSASSINAT DE MAURIZIO GUCCI

De Niro i Al Pacino negocien aparèixer amb Lady Gaga a 'Gucci'

El nou projecte en el qual treballa el director britànic Ridley Scott

zentauroepp54476574 file   lady gaga arrives at the 25th annual screen actors gu200821094841

zentauroepp54476574 file lady gaga arrives at the 25th annual screen actors gu200821094841 / Jordan Strauss

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Robert de Niro, Al Pacino, Adam Driver i Jared Leto. Totes aquestes figures de Hollywood estan negociant la seva incorporació a ‘Gucci’, la pel·lícula que està preparant el director britànic Ridley Scott i en el seu estel·lar ja figura com a protagonista confirmada Lady Gaga. Aquesta seria la seva tornada a la gran pantalla després de l’èxit d’‘Ha nascut una estrella’, fa dos anys de la mà del director i actor Bradley Cooper.

El portal ‘Deadline’ assegura que els estudis MGM també està en converses amb Jack Huston i Reeve Carney perquè se sumin a aquesta pel·lícula que tractarà sobre un assumpte que va ocupar moltes pàgines de successos a finals dels anys 90, l’assassinat de Maurizio Gucci, un membre destacat de la família que va crear la famosa marca italiana de luxe.

De Niro (doble guanyador de l’Oscar per ‘El Padrí, Segona part’, 1974; i ‘Toro salvatge’, 1980) i Pacino (vencedor de l’estatueta per (‘Esencia de mujer’, 1992) ja van creuar els seus camins l’any passat en ‘L’irlandès’, de Martin Scorsese.

Per la seva banda, Adam Driver és una de les sensacions del moment gràcies a les seves dues candidatures a l’Oscar, el seu paper de Kylo Ren en l’última trilogia de ‘La Guerra de les Galàxies’, i els seus notables treballs en cintes com ‘Silencio’ (2016), ‘Paterson’ (2016) o ‘Logan Lucky’ (2017).

Finalment, Jared Leto, que és també cantant i guitarrista del grup de rock Thirty Seconds to Mars, va guanyar l’Oscar al millor actor de repartiment per ‘El club de los desahuciados’ (Dallas Buyers Club, 2013) i ha destacat recentment a ‘Escuadrón suicida’ (2016) o ‘Blade Runner 2049’ (2017). 

A ‘Gucci’, Lady Gaga donarà vida a Patrizia Reggiani, que va ser condemnada per ordenar l’assassinat del seu exmarit Maurizio Gucci, tirotejat per un sicari el 27 de març del 1995 davant el portal de la seva empresa a Milà. Reggiani, que sempre va defensar la seva innocència, va ser condemnada el 1997 a 26 anys de presó, però un tribunal de Milà va decretar la seva llibertat el 2017. Maurizio Gucci era net de Guccio Gucci, fundador de Gucci, i va dirigir la marca del 1983 al 1993. El seu assassinat va causar commoció en la societat italiana i el judici posterior va rebre una gran cobertura per part dels mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

La pel·lícula compta amb un guió de Roberto Bentivegna i es basa en el llibre «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamur, and Greed» de Sara Gay Forden.

Scott, l’última pel·lícula estrenada del qual fins ara són ‘Tots els diners del món’ (2017), està treballant ara a la cinta ‘The Last Duel’ juntament amb els actors Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver i Jodie Comer.

Temes:

Lady Gaga