29 d’oct 2020

Anar al contingut

EN LES XARXES

Ana Obregón recorda el seu fill Áless

L'actriu publica un emotiu missatge als tres mesos de la mort del seu fill

EL PERIODICO

Ana Obregón recorda el seu fill Áless

El 13 de maig passat, Áless Lequio va morir als 27 anys després d’haver estat lluitant dos anys contra el càncer. Tres mesos després, la seva mare, Ana Obregón, ha volgut recordar-lo per les xarxes socials i ha penjat una fotografia de tots dos amb un text ple d’emoció i sentiment.

«Tres mesos sense tu. 91 dies profundament agraïda i emocionada pels vostres missatges d’amor i estima que m’acompanyen en aquest camí de llàgrimes. 131.131 minuts sense el meu millor amic, el meu còmplice, el meu protector, el meu amor, el meu exemple, l’home de la meva vida, el meu principi i el meu final, el meu fill. Gairebé 8 milions de segons en una foscor absoluta que només evita la teva llum, Áless meu», escriu Obregón en el seu compte d’Instagram.

 

Paraules de dolor i sofriment d’una mare que ha perdut el seu fill. Un fill que no va parar de lluitar i que amb la seva mort ha deixat un llegat inesborrable sobre com enfrontar-se a una malaltia d’aquest tipus. D’aquesta manera, tan sentida com bonica, l’actriu ha volgut rendir homenatge al seu fill.

Temes: Fills Càncer