SEGONS 'PAGE SIX'

Kim Kardashian i Kanye West, vides separades

La 'celebrity', que viu z Los Angeles amb els seus quatre fills, només li ha fet una visita d'un dia el raper, parapetat amb amics al seu ranxo de Wyoming

La parella travessa per una crisi agreujada per un nou episodi de bipolaritat de l'artista just en l'arrencada de la seva carrera cap a la Casa Blanca

(FILES) In this file photo taken on May 06, 2019, Kim Kardashian and Kanye West arrive for the 2019 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 6, 2019 in New York. - Superstar Kim Kardashian West said Friday, May 10, 2019 that she and rapper Kanye West have welcomed their fourth child, a boy born via surrogate. Kardashian has been open about her struggles with pregnancy and decision to use a surrogate, as she had previously suffered from placenta accreta -- a serious condition where the placenta becomes too deeply attached to the wall of the uterus. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

(FILES) In this file photo taken on May 06, 2019, Kim Kardashian and Kanye West arrive for the 2019 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 6, 2019 in New York. - Superstar Kim Kardashian West said Friday, May 10, 2019 that she and rapper Kanye West have welcomed their fourth child, a boy born via surrogate. Kardashian has been open about her struggles with pregnancy and decision to use a surrogate, as she had previously suffered from placenta accreta -- a serious condition where the placenta becomes too deeply attached to the wall of the uterus. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) / ANGELA WEISS (AFP)

2
Es llegeix en minuts
Efe

L’estrella televisiva Kim Kardashian i el seu marit, el raper Kanye Westporten vides separades, segons publica el mitjà ‘Page Six. Pel que sembla, la parella estaria vivint un moment de crisi, augmentada per un nou episodi de bipolaritat del músic, just quan s’acaba de presentar com a candidat a la presidència dels EUA.

Kardashian i West es van veure aquesta setmana breument al ranxo de Wyoming de l’artista, on afirmen resideix ja a temps complet amb diversos amics, després d’un polèmic míting polític del cantant en el qual va revelar detalls extremament personals de la seva relació, com el fet que tots dos es van plantejar interrompre l’embaràs de la primera filla de tots dos, North West.

Visita d’una nit

Durant aquesta visita, en la qual Kardashian es va quedar només una nit a Wyoming, es van publicar diverses fotos de l’’influencer’ plorant i visiblement afectada mentre mantenia una conversa amb el seu marit al cotxe.

Tot i que les fonts de ‘Page Six’ neguen rotundament que s’estiguin plantejant un divorci, sí que van confirmar que fa «un temps» que tots dos fan vides separades.

West, de 43 anys, viu a la seva mansió de Wyoming, valorada en 14 milions de dòlars, que segons la informació obtinguda pel mitjà és millor per a «la creativitat» del raper, mentre que Kardashian continua vivint a la seva residència de Los Angeles (Califòrnia) amb els quatre fills que comparteixen.

«Kanye és a Wyoming, aquesta és la seva base principal. Però òbviament no són com altres parelles, tenen diverses cases i avions privats, així que no és com si no es poguessin veure», concreta la font.

«Kim està completament centrada en la seva família i a protegir els seus fills ara mateix, perquè són molt petits», afegeix, alhora que assenyala que la celebritat està fent tot el possible perquè la situació no afecti North  (de 7 anys), Saint (4), Chicago (2) i Psalm (1).

Fa una setmana, Kardashian va emetre un comunicat per demanar públicament «compassió i empatia» cap a la salut mental del seu marit després de diversos episodis rocambolescos relacionats amb la seva candidatura a la presidència dels EUA.

«Com molts saben Kanye té un trastorn bipolar. Qualsevol que el tingui o que conegui algú en la seva vida amb això sap l’increïblement complicat i dolorós que és d’entendre», va assegurar Kardshian en la seva primera intervenció pública sobre aquest assumpte.

Pocs dies després, West va demanar disculpes a la seva dona pels detalls revelats en el seu primer acte de campanya.

Futur polític incert

Notícies relacionades

West, l’anunci del qual que es presentaria a les eleccions del mes de novembre va provocar aquest mes una gran conjectura sobre si simplement buscava publicitat o fins i tot afavorir les opcions de reelecció del president nord-americà, Donald Trump, va estrenar la seva incipient campanya a la localitat de North Charleston.

No queda clar quin futur pot tenir la campanya presidencial del raper, que fins fa a penes unes setmanes recolzava ferventment Trump, perquè el termini per registrar-se ja ha expirat en mitja dotzena de territoris i els requisits són complicats en d’altres.