DE NOU MESOS

Katy Perry fa el seu últim concert abans de convertir-se en mare

La cantant nord-americana ofereix una miniactuació al festival Tomorrowland

katy-perry / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Embarassada de nou mesos i a punt de donar a llum. Així va donar Katy Perry  el seu últim espectacle dissabte passat, 25 de juliol, dies abans de convertir-se en mare. En el marc de la inèdita edició digital de música electrònica del festival Tomorrowland, una embarassada Katy va baixar del cel en un globus amb la forma de la cara d’un pallasso trist.

Enfundada en un vestit minifaldilla taronja de piquets blancs amb perruca a joc, l’artista nord-americana va respondre a la petició dels organitzadors d’excloure materials reflectius o brillants, per allò dels reflexos en pantalla. L’única concessió que va fer a la gestació de la seva primera filla amb l’actor Orlando Bloom van ser uns talons blancs.

Perry també va voler compartir el moment amb els seus seguidors d’Instagram, amb una especial menció al seu ataronjat vestit  

Notícies relacionades

 

En el miniconcert, la cantant va oferir dues cançons del seu nou disc Smile, que surt a la venda el pròxim 14 d’agost, i va estar acompanyada de quatre músics, que anaven conformes amb la iconografia de circ del disc. La nota clau de l’espectacle va ser el ball que Perry es va marcar amb els seus músics, els qui portaven grans barrets vermells que els cobrien mig cos, «una excusa per tapar les mascaretes», tal com va reconèixer l’artista en una roda de premsa dos dies abans.