03 d’ag 2020

Anar al contingut

AMB PETICIÓ DE PRESÓ

Primeres paraules d'Ana Duato i Imanol Arias després de l'obertura del judici per presumpte frau fiscal

Els actors expressen la seva confiança en la justícia i demanen calma

El Periódico

Primeres paraules d'Ana Duato i Imanol Arias després de l'obertura del judici per presumpte frau fiscal

EUROPA PRESS

Després de conèixer-se l’obertura de judici oral per presumpte frau fiscal contra Ana Duato i Imanol Arias, la parella d’actors de la sèrie ‘Cuéntame’ (TVE-1), que el Ministeri Públic els reclama per aquests fets 32 anys de presó i 27 anys, respectivament, han parlat per primera vegada.

La  intèrpret, de 52 anys, que ha volat d’Eivissa a Madrid per reunir-se amb els seus advocats, ha assegurat que es troba «tranquil·la». «És important confiar en la presumpció d’innocència i en la Justícia», ha declarat Duato a l’aeroport de Madrid.

A més, la valenciana té clar que això serà un «procés llarg». Té ganes de poder defensar-se en els Tribunals, com així ho ha fet saber alhora que ha demanat tranquil·litat perquè és una cosa que no es resoldrà en dos dies. 

Per la seva part, Imanol Arias, de 64 anys, ha demanat, igual com la seva companya i amiga Ana Duato, la presumpció d’innocència i ha expressat la seva tranquil·litat en aquestes dures circumstàncies. «Jo no vull tenir cap problema. Jo vull arreglar les coses al més aviat possible i continuar vivint. Gràcies», ha declarat a Europa Press.  

Temes: Ana Duato