CONFESSIÓ

Katy Perry va pensar a suïcidar-se després de trencar amb el seu promès, Orlando Bloom

L'artista, embarassada, ha hagut d'ajornar els seus plans de casament

zentauroepp52646371 files  in this file photo british actor orlando bloom  l  an200629125252

zentauroepp52646371 files in this file photo british actor orlando bloom l an200629125252 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Katy Perry, de 35 anys, està embarassada de la seva primera filla i amb plans de casament (que van haver de ser ajornats pel coronavirus) amb la seva parella, l’actor Orlando Bloom. Però no sempre la seva vida va ser tan lluminosa. La cantant nord-americana, que va estar lluitant contra la depressió, ha revelat que va pensar a suïcidar-se després que la seva relació amb el que ara és el seu promès es trenqués l’any 2017. La decepció amorosa va coincidir amb un sot professional i és que el seu disc ‘Witness’ no va tenir l’acollida que ella esperava. «Havia trencat amb el meu nòvio, que ara és el futur pare del meu nadó. I estava emocionada per volar alt amb el meu següent àlbum. Però no vaig volar alt, em vaig estavellar», ha recordat l’artista en un programa de la CBC.

«La meva esperança és alguna cosa més gran que jo em va crear amb un propòsit i em va crear per una raó, i que no soc d’un sol ús. La gratitud és probablement el que em va salvar la vida, perquè si no m’hauria rebolcat en la meva pròpia tristesa i probablement hauria saltat. Però vaig trobar la manera d’estar agraïda. I si les coses es posen molt dures, em dic: ‘¡Estic agraïda, estic agraïda’».

Notícies relacionades

Perry i Bloom van reprendre la seva relació un any després i per Sant Valentí del 2019, l’actor li va demanar matrimoni, tot i que de moment no han pogut celebrar el casament. Malgrat que Katy Perry estava molt il·lusionada d’arribar a l’altar embarassada, han decidit esperar.  

Bloom ja va estar casat anteriorment amb la model Miranda Kerr. Fruit del seu matrimoni va néixer Flynn. Per la seva part, Katy Perry també va contreure núpcies el 2010 durant 14 mesos amb el còmic britànic Russell Brand.