artista a l'atac

Miguel Bosé arremet ara contra les vacunes per a la Covid-19

El cantant diu que Pedro Sánchez, a qui anomena 'el Salvador', és «còmplice» de la GAVI, «pla macabre i supremacista» que impulsen l'OMS, l'Unicef i la Fundació de Bill Gates

miguel-bose

miguel-bose

2
Es llegeix en minuts
Efe

Tot just cinc dies després de dir que el coronavirus és «la gran mentida dels governs»Miguel Bosé ha decidit arremetre avui contra les vacunes que s’estan desenvolupant per mirar de frenar la Covid-19 i, en especial, contra l’Aliança Mundial per a la Immunització i la Vacunació (GAVI).

Les seves paraules ja han sigut desmentides per ‘factcheckers’ com AFP Factual, FactCheck i Efecte Cocuyo. Aquestes agències, dedicades a comprovar la veracitat de les informacions que circulen per internet, han assenyalat que Gates no és al darrere de cap pla per implantar microxips als humans; que és fals que la fundació de Gates hagi sigut expulsada de l’Índia per les seves vacunes i que la xarxa 5G estigui relacionada amb el coronavirus. 

 

 El cantant assegura en un fil del seu compte de Twitter que la GAVI, una iniciativa impulsada per l’OMS, l’Unicef i la Fundació Bill i Melinda Gates, és responsable de vacunes fallides que han causat moltes víctimes a tot el món.

A més, Bosé assenyala que Gates, a qui anomena ‘l’Eugenèsic’, va parlar en el passat de la possibilitat que les vacunes portessin microxips o nanobots per obtenir informació de tota la població mundial «amb la finalitat només de controlar-la».

Notícies relacionades

«I una vegada que activin la xarxa 5G, clau en aquesta operació de domini global, serem xais a la seva mercè i necessitats», afirma el cantant espanyol, que també es refereix al president del Govern, «Pedro Sánchez ‘el Salvador’», que «s’acaba de fer còmplice d’aquest pla macabre i supremacista».

«Només pretenc informar sobre la situació anunciada cap a la qual, entre altres malifetes, se’ns està conduint. JO DIC ‘NO’ A LA VACUNA, ‘NO’ AL 5G, ‘NO’ A L’ALIANÇA ESPANYA-BILL GATES», conclou el seu fil de Twitter el cantant, que al començament de la pandèmia va perdre la seva mare, Lucía Bosé, morta el 23 de març a conseqüència de la Covid-19.