TUIT POLÈMIC

Miguel Bosé arremet contra Pedro Sánchez: «T'has venut a l'independentisme i al 'lobby' farmacèutic»

El cantant ha mostrat el seu rebuig pel president del Govern per un espot que alerta de la perillositat de les pseudociències

miguel-bose

miguel-bose

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El cantant i jutge de ‘talent shows’ com ‘El número uno’ i ‘La voz México’Miguel Bosé, ha aprofitat un espot del Ministeri de Sanitat que alerta de la perillositat de les pseudociències per arremetre contra el president del Govern, Pedro Sánchez. El conegut artista no ha dubtat a mostrar el seu rebuig del cap de l’Executiu amb un polèmic tuit que ha incendiat les xarxes socials. 

“Pedro Sánchez, ¿per què no proposes llei per tancar bars de tapes? ¡És que danyen molt grans restaurants! No només t’has venut a l’independentisme, ara et vens al ‘lobby’ farmacèutic. ¿El 28 d’abril estaràs de rebaixes?”, escriu Bosé al tuit al que han reaccionat nombrosos usuaris anònims i també coneguts humoristes i músics. 

Notícies relacionades

“Un altre que creu en l’homeopatia. Ni tan sols faré una definició d’aquest personatge”, ha respost Iván FerreiroFacu Díaz comenta que “no hi ha ningú al volant”, mentre que Bob Pop assenyala: “Matinar diumenge per descobrir que allò de Miguel Bosé podia anar a pitjor. És fascinant”. 

En l’espot en qüestió, una jove acudeix a una botiga per reparar la pantalla del seu mòbil. En lloc de reemplaçar-la, el dependent hi col·loca les mans a sobre i comença a fer una espècie de ritual. “Si no estàs disposat a jugar-te-la per un mòbil, ¿ho faries per qüestions més importants com la salut?”, pregunta una veu en off abans de llançar un consell: “No et deixis enganyar per les pseudociències, davant del dubte, comprova”

Temes:

Miguel Bosé