mor álex lequio

Ana Obregón: «Es va apagar la meva vida»

L'actriu ha volgut compartir amb tots els seus seguidors la foto que acompanyava el seu perfil de WhastApp aquests últims temps al costat del seu fill

El de l'actor Dani Rovira revela el recolzament a través de les xarxes socials que va rebre del jove des que ell va fer públic que patia càncer

obregon / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Ana García Obregón ha volgut compartir amb tots els seus seguidors d’Instagram la foto que acompanyava el seu perfil de WhastApp aquests últims temps. En aquesta imatge es veu l’actriu juntament amb el seu fill Álex Lequio.

El jove de 27 anys moria aquest dimecres 13 de maig a Barcelona després de lluitar incansablement contra el càncer, una malaltia que li va ser diagnosticada el 2018 i que va fer que viatgés a Nova York per rebre allà tractament. Una terrible pèrdua que ha sumit en el més profund dolor a tots aquells que coneixien i estimaven l’Álex.

La seva mare ha volgut pujar aquesta foto acompanyada amb la frase «se’m va apagar la meva vida». Un dur missatge que mostra el dolorós moment que està passant Ana i la seva família a l’haver hagut de dir adeu al jove Álex.

Imatge difosa per Ana García Obregón amb el seu fill Álex. / EP

Aquest post s’ha omplert ràpidament de missatges d’afecte i recolzament, i han demostrat així com és d’estimada Ana García Obregón i el seu fill. Descansi en pau.

Entre els quals destaca el de l’actor Dani Rovira que ha volgut fer pública la relació que l’unia amb Álex Lequio. L’actor ha compartit un tuit en el seu perfil de Twitter on revelava que no coneixia el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio però des que ell va fer públic que patia càncer, el jove li va escriure missatges carregats d’ànim.

«No coneixia de res Alex Lequio, tot i així, em va enviar un parell de missatges privats per Instagram, plens d’afecte i bona energia. Donant-me ànims», començava explicant el protagonista de «Ocho apellidos vascos».

Notícies relacionades

Un preciós missatge que posa en valor la qualitat humana d’Álex Lequio, i que deixa clar la tremenda tristesa que ha sentit Dani Rovira a l’assabentar-se de la notícia: «Avui llegeixo que ens ha deixat. I sento una estranya i enorme pena. Tot el meu afecte a la seva família i amics. Devies ser una gran persona...».

 

Temes:

Càncer