POSSIBLE CORONAVIRUS

Dabiz Muñoz, sense olfacte ni gust

El cuiner ha estat 12 dies malalt i ara es recupera, tot i que no sap si es tracta del virus

dabiz-muoz

dabiz-muoz

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El tres estrelles Michelin Dabiz Muñoz va anunciar aquest dimarts que ha estat 12 dies malalt, i també un detall demolidor: que ha perdut l’olfacte i el gust, dos sentits tan vitals per a la seva professió. Tot i que el cuiner ha aclarit que no sap si es tracta de coronavirus, ja que no s’ha fet la prova.

Dimarts comunicava així en el seu compte de Twitter que havia estat malalt: «Després de 12 dies malalt amb alguns dies molt dolents i la millor cuidadora del món mundial a la fi començo a trobar-me millor... Això sí, el gust i l’olfacte no han tornat, osti!!!!!», deia, fent al·lusió a la seva dona, la presentadora Cristina Pedroche.

Notícies relacionades

El 13 de març passat, el xef ja s’havia avançat al tancament imposat als locals de restauració anunciant que tancava DiverXO i StreetXO, que era el més assenyat tenint en compte l’avanç del coronavirus. I ho va fer efectiu el dissabte 14.

Pedroche, per la seva banda, va penjar un missatge en què intentava animar-se, tot i que mostrava la seva preocupació pel futur: «Intentant treure alegria de bons moments. Recordant molt. Adonant-me de com de ràpid vivia. Valorant cada riure, cada abraçada, cada petó que feia i rebia. Tornarà. Tot tornarà. Però jo hauré canviat.»