09 jul 2020

Anar al contingut

AMB HUMOR I AMOR

Dani Rovira anuncia que té càncer

«És un limfoma de Hodgkin i té bon pronòstic», assegura el malagueny

El Periódico

L’actor Dani Rovira, de 39 anys, ha fet públic al seu Instagram que pateix càncer. Ho ha fet al costat d’una fotografia en blanc i negre on se’l veu començant el seu primer dia de quimioteràpia. L’actor malagueny assegura que no té por i que comença seva lluita contra la «bestiola».

  
 
  

 Fa una setmana que me l’han diagnosticat, tot i que portava ja feia mesos que arrossegava cert cansament i malestar. Si decideixo fer això públic és perquè, per al bo i per al dolent, soc un personatge públic. I abans que comenci el circ d’especulacions i sensacionalisme en certa premsa i en xarxes socials, prefereixo ser jo la font principal d’informació. Tinc càncer. Ja té nom i cognoms: LIMFOMA DE HODGKIN. Avui és el meu primer dia de químio i per davant una llarga lluita contra la «bestiola». No tinc por. Estic tranquil. Portaré aquests mesos una motxilla, potser, una mica més pesada en temps d’incertesa, pors i pandèmia. Però no em falten forces ni ganes per sortir-ne airós. Té bon pronòstic i els doctors em transmeten molt bones sensacions. «Això sí, passaré a formar part d’aquesta població d’alt risc quan les defenses i el sistema immunitari em comencin a fallar d'aquí uns quants dies, així que hauré de cuidar-me, cuidar i deixar-me cuidar una mica més. Estarem lluitant i protegint-nos a casa, amb els meus tres gossets i amb la meva companya de vida, Clara. Compto amb l’afecte «telemàtic» de la meva família i els meus amics. Estic en mans d’uns metges meravellosos. Hi confio cegament. Només us demano que seguiu com fins ara. Cuidant-vos els uns als altres. Amb solidaritat, humor, humanitat... Per la meva banda continuarem treballant des de casa. L’humor i l’amor és la nostra millor recepta. Tot això passarà. Ànims a tothom en aquests moments complicats. Però per a això existeixen els reptes, per superar-los i que el que aprenem ens faci ser millors persones. Com va dir al seu dia el meu heroi preferit: #SiempreFuerte ������ Us estimo.

 

Una publicació compartida de @ danirovira el 

 

«Fa una setmana que me l’han diagnosticat, tot i que ja feia mesos que arrossegava cert cansament i malestar.
Si decideixo fer això públic és perquè, per a les coses bones i les dolentes, soc un personatge públic. I abans que comenci el circ d’especulacions i sensacionalisme en certa premsa i en xarxes socials, prefereixo ser jo la font principal d’informació. Tinc càncer. Ja té nom i cognoms: LIMFOMA DE HODGKIN».

I el protagonista de ‘Superlópez’ continua informant els seus milers de seguidors que està tranquil perquè té un bon pronòstic i que estarà ben acompanyat, amb les seves mascotes i la seva companya, l’actriu Clara Lago: «Avui és el meu primer dia de químio i per davant una llarga lluita contra la ‘bestiola’. No tinc por. Estic tranquil. Portaré aquests mesos una motxilla, potser, una mica més pesada en temps d’incertesa, pors i pandèmia. Però no em falten forces ni ganes per sortir-ne airós. Té bon pronòstic i els doctors em transmeten molt bones sensacions».

«Això sí, passaré a formar part d’aquesta població d’alt risc quan les defenses i el sistema immunitari comencin a fallar-me en uns dies, així que hauré de cuidar-me, cuidar i deixar-me cuidar una mica més. Estarem lluitant i protegint-nos a casa, amb els meus tres gossets i amb la meva companya de vida, Clara.»

La millor recepta: humor i amor

«Compto amb l’afecte ‘telemàtic’ de la meva família i els meus amics. Estic en mans d’uns metges meravellosos. Hi confio cegament. Només us demano que seguiu com fins ara. Cuidant-vos els uns als altres. Amb solidaritat, humor, humanitat... Per la meva banda continuarem treballant des de casa. L’humor i l’amor és la nostra millor recepta. Tot això passarà. Ànims a tothom en aquests moments complicats. Però per a això estan els reptes, per superar-los i perquè el que hem après ens faci ser millors persones.
Com va dir en el seu dia el meu heroi preferit:
#SiempreFuerte ������ Us estimo.»

Temes: Dani Rovira