TEST POSITIU

Idris Elba anuncia que té el coronavirus

«No tinc símptomes. Que no s'escampi el pànic», afirma l'actor britànic

zentauroepp45772116 file photo director and executive producer idris elba poses 200316203924

zentauroepp45772116 file photo director and executive producer idris elba poses 200316203924 / Hannibal Hanschke

1
Es llegeix en minuts

L’actor britànic Idris Elba ha anunciat aquest dilluns que és portador del coronavirus. L’intèrpret, de 47 anys, ha penjat un vídeo en el seu compte de Twitter en el qual explica com ha anat el procés. «No tenia símptomes. Em vaig fer la prova perquè havia estat exposat a algú que va resultar ser positiu. Em vaig assabentar divendres, em vaig posar en quarantena i em vaig fer el test immediatament. Avui he conegut els resultats».

Elba, un dels noms que han sonat per substituir Daniel Craig com a nou James Bond, explica que se sent bé. «No tinc símptomes de moment, però he estat aïllat des que vaig descobrir la meva possible exposició al virus», afirma al vídeo, en el qual apareix al costat de la seva dona, la model i actriu canadenca Sabrina Dhowre.

Notícies relacionades

«Quedeu-vos a casa i sigueu pragmàtics. Us mantindré informats de com estic. Que no s’escampi el pànic», afegeix en la gravació l’actor que es va donar a conèixer a la sèrie ‘The Wire’. També insisteix en la importància de rentar-se les mans i de «mantenir la distància social» per evitar el contagi.

Idris Elba és la segona gran estrella de Hollywood que pateix el coronavirus, a més de Tom Hanks, que es troba confinat a Austràlia al costat de la seva dona.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

Temes:

Coronavirus