TENIA 99 ANYS

Katy Perry plora la mort de la seva àvia

La cantant, que la setmana passada va anunciar que espera un fill d'Orlando Bloom, ha compartit la mala notícia a Instagram

Katy Perry performs before the start of the Women’s T20 World Cup cricket final match between Australia and India in Melbourne, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Asanka Ratnayake)

Katy Perry performs before the start of the Women’s T20 World Cup cricket final match between Australia and India in Melbourne, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Asanka Ratnayake) / Asanka Ratnayake (AP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Katy Perry, que acaba d’anunciar fa tan sols uns dies que espera el seu primer fill amb l’actor Orlando Bloom, ha explicat a Instagram una trista notícia, que acaba de perdre la seva àvia paterna, Ann Pearl Hudson, de 99 anys.

La cantant de 35 anys, que aquest cap de setmana passat va actuar a Melbourne a la final del Mundial femení de criquet entre l’Índia i Austràlia, estava molt unida a la seva àvia: «Molt del que soc és pel meu pare, i ell ho és per ella. Ella ho va començar tot, com solia dir-nos, i estic molt agraïda que ho hagi fet», ha explicat. 

La seva mort l’ha agafat als Antípodes, i per homenatjar-la ha volgut recopilar i compartir amb els seus 90 milions de seguidors a Instagram diverses fotos amb la seva estimada àvia.

Notícies relacionades

Perry, que espera que la seva àvia l’esperi al més enllà i la rebi amb un petó al front, ha recordat el seu gust per la moda i les joies, i que va ser una lluitadora: «Ann Pearl Hudson va sobreviure a la Gran Depressió i va criar sola tres fills treballant com a costurera».

«Era una àvia meravellosa i sempre portaré una part d’ella en mi», ha escrit l’artista, que també és jurat en el popular programa ‘American idol’.