SEGONS L'AUTÒPSIA

La presentadora britànica Caroline Flack va morir penjada

La família de l'estrella televisiva aireja un missatge inèdit que va escriure després de ser detinguda: «Tot el meu món i el meu futur han sigut desatrossats»

flack

flack

2
Es llegeix en minuts
Reuters

La presentadora de televisió britànica Caroline Flack, exconductora de l’exitós programa ‘Love Island’, es va treure la vida penjant-se a la seva casa de Londres i els metges no van poder fer res per salvar-la, han revelat aquest dimecres fonts de la investigació.

La notícia de la seva mort, dissabte passat, ha commocionat el Regne Unit, on s’ha tornat a obrir el debat sobre la conducta dels mitjans sensacionalistes, ja que havien publicat una allau d’històries sobre la seva problemàtica vida privada. Sobretot després de ser apartada del programa quan va ser detinguda perquè el seu nòvio, el tennista britànic Lewis Burton (27), la va denunciar per maltractaments.

Flack, de 40 anys, esperava el judici pels càrrecs d’agressió, que ella sempre va negar. Aquest incident va fer que molts ‘trolls’ l’ataquessin a internet. 

Últim ‘post’ a Instagram

Aquest dimecres, a més, la família de l’estrella televisiva ha fet públic un missatge inèdit que Flack va publicar a Instagram pocs dies abans de treure’s la vida. Després de l’arrest va escriure que tot el seu món i el seu futur havien sigut destrossats.

«He tingut una crisi emocional durant molt de temps», començava escrivint. «Sempre he assumit la responsabilitat del que va passar aquella nit. Fins i tot aquella nit. Però la veritat és que va ser un accident», deia. 

A finals de gener, Flack va pensar a publicar el missatge a les xarxes socials i fins i tot l’hi va arribar a ensenyar a la seva mare, però els seus assessors li van aconsellar que no ho compartís amb els seus milions de fans.

La ‘reina’ del ‘reality’

Filla d’un representant de vendes, Flack va començar com a cambrera d’una pizzeria, però es va convertir a una de les cares més prominents del ‘boom’ britànic dels ‘realities’ televisius.

Notícies relacionades

Després de presentar un programa matutí per a nens, va passar a alguns dels espais més importants de la Gran Bretanya de l’última dècada, inclòs ‘The X Factor’ i, més tard, ’Love Island’.

El 2014, Flack va guanyar el concurs de ball ‘Strictly come dancing’, un dels programes amb més audiència de la televisió britànica.