NOU 'ENSURT' PER ALS WINDSOR

El nebot d'Isabel II, el comte de Snowdon, també es divorcia

David Armstrong-Jones, 21è en la successió al tron, és fill de la germana de la reina, ja morta, la princesa Margarida

Tan sols fa uns dies que el net gran de la monarca també va anunciar que se separava de la seva dona, la canadenca Autum Kelly

FILE PHOTO: David Armstrong-Jones speak to Britain’s Queen Elizabeth and Prince Philip as they leave a Service of Thanksgiving for the life and work of Lord Snowdon at Westminster Abbey in London, Britain, April , 2017. REUTERS/Hannah McKay/File Photo

FILE PHOTO: David Armstrong-Jones speak to Britain’s Queen Elizabeth and Prince Philip as they leave a Service of Thanksgiving for the life and work of Lord Snowdon at Westminster Abbey in London, Britain, April , 2017. REUTERS/Hannah McKay/File Photo / Hannah Mckay (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un altre divorci en la família Windsor. Just una setmana després que Peter Phillips, el net gran d’Isabell II, anunciés que el seu matrimoni amb la canadenca Autumn Kelly, amb qui feia 12 anys que era casat, havia tocat fons, ara el nebot de la reina ha fet el mateix. Després de 26 anys de matrimoni, David Armstrong-Jones, el comte de Snowdon, que ocupa el lloc 21è en la línia de successió al tron britànic, es divorciarà de la seva dona, Serena, amb qui té dos fills ja grans.

«El comte i la comtessa de Snowdon van acordar amistosament que el seu matrimoni ha arribat a la fi i que es divorciaran», ha anunciat BBC citant un portaveu de la parella.

El comte és fill de la desapareguda princesa Margarida, germana de la reina, que va morir el 2002, i del fotògraf Lord Snowdon, mort fa tres anys.

¿Massa viatges?

Alguns mitjans britànics asseguren que el motiu de la separació podria ser els llargs períodes de temps que ell passa fora de casa, en els seus viatges de negoci (regenta una empresa dedicada a l’interiorisme i els objectes de luxe, David Linley). De terceres persones, ningú n’ha parlat.

Els comtes, com és habitual en aquests casos, han demanat «respecte a la premsa per a la seva privacitat i la de la seva família».

Tirallonga de casos

Notícies relacionades

La notícia d’aquest fracàs arriba després d’uns mesos difícils per a la reina. Després que el príncep Enric i la seva dona, Meghan, sumissin el mes passat la família reial en una crisi a l’anunciar que volien desvincular-se dels seus deures oficials.

Tot això després de l’escàndol del segon fill de la reina, el príncep Andreu, que va haver de renunciar també als seus deures públics, al novembre, per les seves connexions amb el financer nord-americà Jeffrey Epstein, que estava acusat de tràfic i abús de menors i que va acabar suïcidant-se a la seva cel·la l’any passat.