Julio Iglesias, avi per cinquena vegada

Javier Sánchez Santos, declarat fill del cantant per la Justícia, ha sigut pare d'una nena

undefined49015131 file   in this sept  29  2016 file photo  spanish singer jul200120135142

undefined49015131 file in this sept 29 2016 file photo spanish singer jul200120135142 / Carlos Giusti

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Julio Iglesias s’ha convertit en avi del seu cinquè net als seus 76 anys després que Javier Sánchez Santos, declarat fill del cantant per l’Audiència Provincial de València, hagi sigut pare de la seva primera filla, Angélica.

Segons ha publicat ‘Semana’ després del naixement de la petita aquest diumenge al migdia. Angélica és fruit de la seva relació amb la italiana Chiara Allegrini, a qui va conèixer durant unes vacances a Eivissa.

Notícies relacionades

La dona de Javier Sánchez Santos ha sigut el seu gran recolzament en el procés judicial de paternitat contra el cantant. Allegrini, nascuda a Sardenya (Itàlia), és llicenciada en Comunicació i Interpretació tot i que actualment treballa com a entrenadora personal.

Ara només queda que Julio Iglesias vulgui conèixer la seva nova neta. Una cosa difícil, sabent que amb el seu fill no ha volgut tenir contacte, almenys de moment. De fet, els advocats de l’intèrpret van recórrer la sentència del Jutjat de Primera Instància número 13 de València que li atribuïa la paternitat de Javier Sánchez Santos.