SOFIA BALBI, L'AMOR DE LA SEVA VIDA

El 'recasament' de Luis Suárez reuneix el trident a l'Uruguai

El davanter del Barça celebra una dècada de matrimoni i ha convidat, entre d'altres, Messi i Neymar

zentauroepp51508461 messi suarez neymar en instagram191227095905

zentauroepp51508461 messi suarez neymar en instagram191227095905

2
Es llegeix en minuts

«Comptant els dies per tornar a dir-te que sí». Fa unes setmanes, Sofía Balbi va penjar al seu compte d’Instagram aquesta frase en una foto amb Luis Suárez que és tot romanticisme del glúcid, encaramel·ladíssims els dos, dins de l’aigua i per més senyals vestits (!).  Sofía Balbi es referia al ‘recasament’ amb el davanter uruguaià del Barça, 10 anys després de les primeres núpcies, fruit de les quals hi ha tres fills: Delfina, Benjamín i Lautaro, nascuts els tres a Barcelona.

El reenllaç, en plenes vacances nadalenques, se celebra aquest dijous a Punta dele Este i té una altra particularitat, perquè servirà per a un nou retrobament del que va ser gran trident de davanters del Barça: el mateix Suárez, Messi i Neymar. Grans amics, els tres, amb el rum-rum que mai s’acaba d’apagar en l’ambient que un dia es tornin a reunir com a blaugranes. Ja hi va haver intents aquest estiu, però finalment no van arrelar.

Suárez i Balbi, a la festa del casament de Cesc Fàbregas, a Eivissa, el juliol del 2018.

El trio de davanters, que entre altres coses va guanyar la Champions amb el Barça el 2015, forma part del selecte grup d’uns 160 convidats a l’acte, protegit per un blindatge antipaparazzis que inclou el veto explícit dels telèfons mòbils en el personal de servei, per evitar imatges indiscretes. Suárez, que d’aquí a un mes fa 33 anys, i Balbi ja porten uns dies al seu país, on van arribar en un avió privat des de Barcelona juntament amb els Messi, que van desembarcar en una escala prèvia a Rosario. Aquest dijous es reuneixen de nou.

L’acte té agitada Punta del Este, ciutat epicentre de l’estiueig austral a l’Uruguai.L’Hotel Fasano, un dels més luxosos d’aquesta zona costanera, serà l’escenari. Neymar, que va arribar a la ciutat entre mesures de seguretat pròpies d’un gran estadista, s’allotja al no menys sumptuós Hotel Enjoy.

Messi, Suárez i Neymar, amb els seus fills, després de guanyar la Copa del Rei del 2017 davant de l’Alabès. / AP / FRANCISCO SECO

Notícies relacionades

El ‘recasament’ és un pas més en la romàntica relació de conte entre Luis Suárez i Sofía Balbi, que es van casar el 26 de desembre del 2009 a Holanda. S’havien conegut a Montevideo quan eren unes criatures, ell 15 anys i ella 13. Al poc, Sofia Balbi i la seva família van decidir emigrar a Barcelona, a Castelldefels, empesos per la crisi a l’Uruguai. Suárez, d’extracció social molt baixa, se les va enginyar com va poder per viatjar a Catalunya a veure la seva nòvia, fins que als 19 anys va aprofitar la primera oportunitat que va tenir de fitxar per un club europeu per acostar-se a Sofia.

Va ser el Groningen, d’Holanda. D’allà va passar a l’Ajax, després al Liverpool i, el 2014, després de l’episodi al Mundial del Brasil en el qual per mossegar un rival (l’italià Chiellini) va rebre una llarga sanció, va complir el somni de fitxar pel Barça. Al Camp Nou va coincidir amb Messi i allà va néixer una gran amistat, tant entre ells com entre les seves parelles. I aviat se’ls va unir Neymar. Els tres van conformar el fabulós trident que molts nostàlgics encara enyoren a can Barça.

La icònica foto de Suárez, Neymar i Messi, després d’un gol a l’Atlètic al Camp Nou, el gener del 2015. / REUTERS / ALBERT GEA