ARTISTA LLIURE

Lourdes León participa en una 'orgia' publicitària

Desigual munta a l'Art Basel de Miami una acció amb la filla de Madonna

lmmarco51252691 miami beach  fl   december 06  performers take part in the d191210124941

lmmarco51252691 miami beach fl december 06 performers take part in the d191210124941 / Cindy Ord

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La jugada no li ha pogut sortir millor a Desigual: els mitjans nord-americans han prestat atenció al xou en què ha participat Lourdes León, de 23 anys. La filla que Madonna va tenir amb el cubà Oscar León va participar el cap de setmana passat, en el marc d’Art Basel de Miami, la fira d’art contemporani, en una ‘performance’ que feia referència a una orgia.  El títol de l’acció: ‘Estima diferent’. 

Lola, que és com li diu la seva mare, portava posat un vestit de gasa transparent del qual es va desprendre per quedar-se en tanga i mugroneres, i es va unir a un grup de joves semivestits amb roba de Desigual, una acció dirigida per la fotògrafa barcelonina Carlota Guerrero. L’obra en el seu conjunt mostra peces de la col·lecció de Desigual per a la pròxima temporada primavera-estiu 2020. A la pàgina d’Instagram de la marca s’explica que aquesta obra efímera és un missatge d’amor, multiculturalisme i diversitat.

Accions arriscades

Notícies relacionades

Aquesta acció de la filla de Madonna és un pas més per a aquesta jove artista amb una trajectòria associada a eleccions arriscades, com la seva participació com model per a la web Pornhub, la seva aparició fa dos anys amb un vestit transparent durant la setmana de la moda de Nova York o el seu ‘topless’ de l’any passat desfilant per a Gypsy Sport. Lourdes León va estar fa uns mesos de visita privada a Barcelona.

En una entrevista per a ‘Vogue’ Estats Units Madonna explicava sobre la seva filla:  «És increïble en tot el que fa: és una ballarina fabulosa, una gran actriu –va estudiar Arts Escèniques a la Universitat de Michigan–, toca el piano meravellosament, és molt millor que jo quant a talent. Però no té el mateix impuls i, a més, sento que les xarxes socials l’ataquen massa, la turmenten i la fan sentir malament només per ser la meva filla. Jo intento donar-li exemples d’altres fills de celebritats, com Zoë Kravitz, per exemple, que treballen i triomfen. Espero que aviat la prenguin seriosament pel seu talent».

Temes:

Madonna