RESPOSTA A TWITER

David Broncano, sobre Adriana Ugarte: «Ja n'hi ha prou d'inventar»

El presentador respon a la revista 'Semana', que va anunciar que el presentador i l'actriu surten junts

la-resistencia

la-resistencia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David Broncano, el presentador del programa ‘La Resistencia’, a Movistar Plus, ha desmentit aquest dimecres la seva suposada relació amb l’actriu Adriana Ugarte.

«Ni són ‘imatges junts’ en aquest sentit, ni són recents, ni és una escapada, ni ‘és oficial’ res; són fotos de fa mesos sortint d’un tren a la tornada d’un festival de televisió amb molta altra gent del gremi. Ja n’hi ha prou d’inventar, sislau», ha assegurat Broncano en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

El presentador ha trencat el seu silenci arran d’unes imatges publicades per la revista ‘Semana’ en les quals se’ls veu junts a l’estació de Chamartín. A més, la publicació assegurava que la seva relació ja era oficial. Segons la revista, l’enamorament sobtat es va produir durant la visita a ‘La Resistencia’ de l’actriu, el novembre del 2018. Des d’aleshores, tots dos han mostrat molt bona sintonia. La publicació explicava que el còmic havia visitat Ugarte durant el rodatge de la sèrie ‘Hache’ a Barcelona.

Precisament, dilluns passat Ugarte va acudir amb Javier Rey a ‘La Resistencia’ per promocionar la nova sèrie de Netflix.