Stella del Carmen i el seu nòvio acompanyen Banderas

La filla d'Antonio Banderas surt amb Eli Mayer, fill del vicepresident de l'NBC Universal

lmmarco50737596 l r  nicole kempel  her fiance spanish actor antonio bandera191105173129

lmmarco50737596 l r nicole kempel her fiance spanish actor antonio bandera191105173129 / JEAN-BAPTISTE LACROIX

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Antonio Banderas va rebre aquest cap de setmana un guardó pel seu paper a la pel·lícula d’Almodóvar ‘Dolor y gloria’, en un acte en què va estar molt ben acompanyat. Va ser durant la gala dels Hollywood Film Awards, on se’l va reconèixer com a millor actor. Dakota Johnson, filla de l’ex d’Antonio, Melanie Griffith, i de Don Johnson, va pujar a l’escenari per recordar, molt emocionada, la passió que sempre ha demostrat Banderas a cada un dels seus papers. «Encara em diu ‘papi’, i m’encanta, no te’n fas una idea» va respondre el malagueny. Al pati de butaques hi havia també Stella del Carmen, la filla que Banderas va tenir amb Griffith, amb qui va posar a l’alfombra vermella. 

L’acte va servir també de presentació oficial del nòvio de Stella del Carmen. La jove, que es prepara també per ser actriu, fa un parell d’anys que surt amb Eli Meyer. El jove, que, com ella, té 22 anys, és fill de Ronald Meyer, vicepresident de l’NBC Universal i un dels homes més influents de Hollywood, i de la filantropa Kelly Chapman.

Notícies relacionades

Abans de ser un dels caps dels estudis, sota el mandat dels quals s’han rodat èxits com ‘Gladiator’ o ‘Una ment meravellosa’, el pare del jove va ser agent d’estrelles com Tom Cruise, Sylvester Stallone, Barbra Streisand i Meryl Streep. Igual com el seu pare, Eli sembla interessat en la indústria del cine i a això ha enfocat els seus estudis a la Universitat del Sud de Califòrnia, on va conèixer Stella. 

«La meva filla Stella ara està estudiant art dramàtic. Ens ha sorprès a tots perquè ella no volia ser davant de les càmeres i de sobte vol fer aquest salt», explicava Banderas l’estiu passat, quan Stella i el seu nòvio van ser a Marbella en ocasió de la gala Starlite.