PRIMERES DECLARACIONS

Rafa Nadal: «Vam disfrutar molt i ens vam divertir un munt»

El tennista, que és al Kazakhstan, parla per primera vegada del seu casament blindat amb Mery Perelló

zentauroepp50499414 nadal perello191020215534

zentauroepp50499414 nadal perello191020215534

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 19 d’octubre, després de més de 14 anys de relació, Rafa Nadal (33 anys) i Mery Perelló (31) es van donar el ‘sí, vull’ en un casament religiós celebrat a Mallorca. Cinc dies després de la cerimònia, el tennista ha tornat a la feina i ha posat rumb al Kazakhstan per disputar un partit benèfic juntament amb altres dels millors jugadors del món.

Nadal ha parlat aquest dijous, per primera vegada, del seu casament a la roda de premsa celebrada al Kazakhstan, i ha destacat com de bé s’ho van passar. «Vam disfrutar molt aquest dia tan bonic. Ens vam divertir un munt i vam disfrutar amb les persones que nosaltres volíem que estiguessin [al casament] i per això vam tenir un gran dia».

«Va ser una cosa que havíem estat preparant durant molt temps, però ja ha passat i ara és el moment de tornar per al final de la temporada de tennis i és bo tornar per a un esdeveniment benèfic», ha afirmat el tennista, amb referència al duel que disputarà avui amb Djokovic.

Nadal Perelló es van convertir en marit i muller dissabte passat, dia 19, a Sa Fortalesa, una finca a Mallorca, on també es van casar el jugador de bàsquet Rudy Fernández i Helen Lindes el 2015. Els nòvios van demanar als seus 350 convidats que deixessin els telèfons mòbils en un gran dispositiu de seguretat per evitar qualsevol tipus de filtració fotogràfica a la premsa. La privacitat que ha envoltat l’enllaç ha causat encara més interès en els seus fans.

Notícies relacionades

Les declaracions del tennista han arribat pocs dies després que es publiquessin les primeres imatges oficials de l’enllaç, que va estar completament blindat als mitjans de comunicació i la premsa. Entre els convidats, destaca la presència del rei Joan Carles i la reina Sofia.

De moment, la parella haurà d’esperar per marxar a la seva lluna de mel, ja que després del partit al país asiàtic, l’esportista viatjarà fins a París, on se celebrarà l’últim Masters 1000 de la temporada.

Temes:

Rafa Nadal