POLÈMICA GESTACIÓ

Ricky Martin anuncia «¡estem embarassats!» i li plouen les crítiques

L'artista porto-riqueny anuncia al recollir un premi que el seu marit, el pintor sirià Jwan Yosef, i ell esperen el seu quart fill per gestació subrogada

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party - Beverly Hills, California, U.S. - 27/02/17 †Singer Ricky Martin (R) and Jwan Yosef. REUTERS/Danny Moloshok

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party - Beverly Hills, California, U.S. - 27/02/17 †Singer Ricky Martin (R) and Jwan Yosef. REUTERS/Danny Moloshok / DANNY MOLOSHOK (REUTERS)

3
Es llegeix en minuts
El Periódico/Agencias

La família que va formar Ricky Martin amb el seu marit, el pintor sirià Jwan Yosef, augmentarà en els pròxims mesos. El cantant porto-riqueny acaba de revelar que estan «embarassats» del seu quart fill. L’anunci, no obstant, ha sigut rebut amb una allau de crítiques a les xarxes socials, que posen l’accent en què la gestació subrogada que farà possible aquesta paternitat suposa l’explotació de la dona, la mercantilització del seu cos.

 

 

 

L’artista va anar la nit de dissabte juntament amb el seu marit, Jwan, i els seus fills, Matteo i Valentino (fecundats i nascuts el 2008 mitjançant ventre de lloguer), a recollir el Premi Visibilitat per part de la Campanya de Drets Humans. «Jwan, t’estimo. Els meus bessons bonics Valentino i Matteo, els estimo amb tot el meu cor. Vostès són la meva força, m’inspiren tots els dies per fer el que estic fent», va dir l’artista porto-riqueny. «La Lucía, la meva nena, no és aquí amb nosaltres, es va quedar a casa amb l’àvia, és la llum de la meva vida. I, per cert, ¡estem embarassats! ¡Estem esperant un nadó! M’encanten les famílies grans», va concloure.

Ricky Martin va rebre la felicitació per l’esperada arribada del seu quart fill, després que anunciés que augmentarà la família durant un discurs al Sopar Nacional de la Campanya de Drets Humans. Aquest és un dels fets que han suscitat crítiques a les xarxes: que l’anunci d’una paternitat pel controvertit procediment de la gestació subrogada es produís en una gala d’aquest tipus.

 

 

L’activista gai porto-riqueny dels drets humans Pedro Julio Serrano va felicitar a través del seu compte a la xarxa social de Twitter el cantant porto-riqueny, tot i que són molts els membres de la comunitat LGTBI que expressen el seu desacord amb el procediment de gestació subrogada.

 «¡El nostre @ricky_martin anuncia que el seu marit Jwan i ell estan esperant un/a fill!», va destacar Serrano.

Pare orgullós

Notícies relacionades

El cantant no malgasta ni una ocasió per expressar com d’orgullós que està de la seva família. El mes d’agost passat va donar a conèixer el rostre de la petita Lucía, «llum de la meva vida», com l’anomena. La nena, que està a punt de fer 10 mesos, va venir al món la vigília del Nadal passat (el mateix dia que el cantant va complir 47 anys). Tant Martin, com el seu marit, Jwan Yosef, amb qui es va casar el 2018, van mostrar orgullosos la seva petita a fotos dels seus comptes d’Instagram.

A més de la ‘beba’ Lucía, Martin va tenir amb la seva anterior parella, Carlos González, als bessons Matteo i Valentino. Els nens, que tenen ja 11 anys, van néixer gràcies a un ventre de lloguer. 

Temes:

Ricky Martin