26 maig 2020

Anar al contingut

«LLUM DELS MEUS ULLS»

Ricky Martin mostra per primera vegada el rostre de la seva filla Lucía

El cantant ha publicat a Instagram una foto de la petita de la casa, de 7 mesos

La nena va néixer la vigília de Nadal del 2018, el mateix dia que el 47è aniversari del cantant porto-riqueny

El Periódico

Ricky Martin mostra per primera vegada el rostre de la seva filla Lucía

Ricky Martin per fi ha presumit del rostre de la seva filla Lucía, de set mesos. Tot i que el cantant porto-riqueny ja havia utilitzat el seu compte d'Instagram per mostrar la petita de la casa d'esquena, les seves manetes i els seus peus, dins del cotxet... fins ara mai havia ensenyat el rostre del nadó, que va adoptar amb la seva parella, l'artista Jwan Yosef.

"Llum dels meus ulls #Lucía", titula la foto el cantant de 'Livin' la vida loca'. A la imatge, el nadó, que va venir al món la vigília de Nadal, el mateix dia que l'artista va celebrar el seu 47è aniversari, apareix als braços de Yosef. Aquest, de 35 anys, també ha presumit de filla en el seu Instagram, amb el títol de «Baby Lucia Martin-Yosef being the LIGHT she is [i unes emoticones d'estrelles i un cor]».

La llum dels meus ulls #Lucia

Una publicació compartida de Ricky (@ricky_martin) el

Lucía té els cabells clars i els ulls verds. Porta un monyo blau i una camisa verda amb flors i una granota amb ratlles salmó.

Des que a finals de març del 2010 fes pública la seva homosexualitat a través de les xarxes socials, Ricky Martin s'ha convertit en un exemple de la visibilitat de la diversitat.

Amb la seva anterior parella, Carlos González, va tenir els bessons Matteo i Valentino gràcies a un ventre de lloguer. Els nens compleixen just aquest mes 11 anys.

L'arribada de la «beba»

El 2018 es va casar amb la seva nova parella, el pintor suec sirià. L'últim dia de l'any van anunciar a Instagram que una nova integrant havia arribat a la família. «Tant els seus germans, com Jwan i jo estem completament enamorats de la nostra 'beba' i agraïts de poder començar aquest 2019 amb el millor regal que podíem rebre, el regal de la vida», va proclamar el cantant.

����Ens emociona anunciar que ens hem convertit en pares d'una bonica i saludable nena que hem anomenat Lucía Martin-Yosef. Això ha sigut sens dubte un aniversari i celebració del Nadal únics a les nostres vides. Tant els seus germans com Jwan i jo estem completament enamorats de la nostra 'beba' i agraïts de poder començar aquest 2019 amb el millor regal que podíem rebre, el regal de la vida. ���� We are beyond happy to announce that we have become parents to a beautiful and healthy baby girl, Lucia Martin-Yosef. It has been a special time for us and we cant wait to see where this stellar baby will take us. Both her beautiful brothers, me and Jwan have fallen in love with Lucia ❤

Una publicació compartida de  Ricky (@ricky_martin) el 

Després, abans dels Globus d'Or, que es van celebrar al gener, Lucía apareixia sutilment dins d'un carret mentre el seu pare s'arreglaba els cabells abans de l'espectacle. Mentre el perruquer li tallava les puntes, Martin la gronxava. En aquella mateixa alfombra vermella els va dir als reporters que des que havien nascut els bessons havia estimat 'la niña de papà'. «Vull una gran família, volem una gran família», va confessar a la premsa. Allà mateix va avançar que, amb la seva parella, amb prou feines havien començat «a expandir casa seva».

Aquest mateix mes presumia de família, i de llar, a la portada d'una revista d'arquitectura:

També va compartir una altra imatge de la nena coincidint amb el Dia Internacional de la Dona. Per a aquella ocasió la va vestir amb un bodi amb missatge feminista: «Futura dona radical». Encara no mostrava el seu rostre, si bé se li veia la boqueta.

Al maig, l'artista va compartir una foto d'esquena de «la nena». Yosef firmava la instantània, al jardí, amb Ricky Martin d'esquena, aguantant la petita d'esquena i embolicada en una tovallola.

¿Algun dia aprendré a dosificar? . ��: @jwanyosef

Una publicació compartida de Ricky (@ricky_martin) el

Fa tan sols dos dies, el cantant va pujar un divertit vídeo en el qual se'l veu ajagut al llit, cantant i mirant amb sorpresa quan el bracet del nadó se li posa al damunt.

✨���� ��‍��‍��‍��✨

Una publicació compartida de Ricky (@ricky_martin) el