MISSATGE A INSTAGRAM

Així ha reaccionat Raquel Perera al descobrir que Alejandro Sanz té nova parella

El matrimoni va anunciar la separació al juliol, després de vuit anys junts

undefined19309909 gente  boda de alejandro sanz  y rauel perera comunicado ale190916165744

undefined19309909 gente boda de alejandro sanz y rauel perera comunicado ale190916165744

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alejandro Sanz i la seva dona, Raquel Perera, van anunciar el final dels seus vuit anys de matrimoni el juliol passat. Aquesta setmana passada es va fer públic que el cantant podria haver refet la seva vida amb Rachel Valdés,  Rachel Valdés, una model cubana de 30 anys.

Notícies relacionades

Al cap de pocs dies de conèixer la nova parella de l’artista, la seva exdona ha reaccionat amb un missatge críptic al seu compte d’Instagram. L’exparella de l’intèrpret ha publicat una imatge que ha acompanyat d’unes línies que semblen carregades d’intencions: «Les ales són meves, i el cel de ningú, vine divendres amb mi a volar. #viernes #selfie #luzycieloparavolar #vienencosasbonitas #lavidaesbella".

Les últimes publicacions que Perera ha compartit amb els seus seguidors demostren que està mirant de fer la seva vida per suportar la ruptura, i és que tot i que ha acabat el seu matrimoni amb l’artista, Perera sempre ha deixat clar que sempre mantindrà una bona relació amb ell. «Un amor pur i compromès. Som una família i sempre ho serem. [...] El món canvia, nosaltres també, sempre amorosament. Gràcies per respectar-ho», va escriure referint-se a la seva relació amb Alejandro Sanz.