NOVA FACETA

Angelina Jolie s'estrena com a 'youtuber'

L'actriu difon els seus missatges com a ambaixadora d'ACNUR

lmmarco49551476 anaheim  california   august 24  angelina jolie attends go b190829133047

lmmarco49551476 anaheim california august 24 angelina jolie attends go b190829133047 / Frazer Harrison

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com tantes i tantes de famoses, Angelina Jolie s’estrena com a 'youtuber'. Però no per explicar el seu dia a dia i els seus secrets de bellesa i coses així. Ella vol potenciar la seva faceta com a ambaixadora de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) i que el seu missatge arribi sobretot a la gent més jove. 

Per a la seva estrena, l’actriu ha triat acuradament els seus dos discursos més ressenyables fins ara. El primer és un petit resum, d’uns 15 minuts, de les paraules que va pronunciar al març en l’obertura de la reunió anual de les Nacions Unides per a ministres d’Afers Exteriors i de Defensa, on va parlar sobre temes com ara la igualtat de gènere i la defensa dels drets de la dona i els refugiats. 

El segon, de poc més de sis minuts, és un extracte del discurs que va fer Jolie fa dos anys durant l’esmorzar de les Dones en la Indústria de l’Entreteniment, una trobada organitzada per 'The Hollywood Reporter'.

Notícies relacionades

Igual que fa Leonardo DiCaprio, que utilitza bàsicament el seu compte d’Instagram per a causes relacionades amb l’ecologia, Jolie presumiblement utilitzarà el seu canal de Youtube per explicar també els seus viatges com a ambaixadora d’ACNUR. Per exemple, el 8 de juny, Jolie va visitar la regió colombiana fronterera amb Veneçuela "per avaluar la resposta humanitària a l’èxode", segons ACNUR. 

Els últims anys no han sigut fàcils

L’actriu va acudir el cap de setmana passat a un esdeveniment de Disney a Los Angeles per anunciar que participarà en la nova producció de superherois de Marvel ‘Los Eternos’, on encarnarà Thena. Allà va parlar també de la seva situació personal, en relació sobretot amb el seu divorci de Brad Pitt. "Soc com qualsevol i especialment aquests últims anys no han sigut els més fàcils. No m’he sentit amb prou força. Però hi ha una cosa que, quan no et sents fort, et fa tirar endavant. De vegades et sents deprimida i has d’aixecar-te. Ara mateix, m’estic entrenant de valent per poder interpretar Thena, i ella és molt positiva... tan saludable i tan agressiva que de vegades penso 'això no funcionarà'. Però has de seguir i pressionar-te per fer-ho", va ressaltar. "Estic molt agraïda de tenir l’oportunitat d’interpretar aquest tipus de personatges, que em fan treure tota la fortalesa que tinc i em recorden que jo també puc ser forta", va explicar.