PROTESTA COL·LECTIVA

300 ballarins prenen Times Square per defensar les classes de ballet del príncep Jordi

La concentració va tenir lloc davant la seu on es fa el programa de la periodista Lara Spencer, que es va burlar de les classes del príncep Jordi

lmmarco49608051 instagram traviswall  travis wall  190829130616

lmmarco49608051 instagram traviswall travis wall 190829130616

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cèntric Times Square de Nova York va reunir 300 ballarins de ballet que van ballar junts en protesta pels comentaris sobre el príncep Jordi de la popular presentadora del programa 'Good morning America', de la cadena ABC, Lara Spencer.

Ballarins dels dos sexes, fins i tot tan petits com Jordi, de 6 anys, van recolzar així amb la seva protesta, davant la seu on es realitza el programa, el fill gran del príncep Guillem d’Anglaterra, que, com a part del seu programa d’estudis, fa classes de ballet. Alguns dels concentrats van acudir amb rètols amb missatges com ara "els nens també ballen", "els nens seran ballarins" i "el ball és la resposta".

La setmana passada, Spencer va fer un comentari sobre els cursos que farà el nen i, en to de burla, va comentar l’interès del príncep pel ballet clàssic. "El príncep Guillem ha dit que Jordi està absolutament enamorat del ballet. Tinc notícies per al príncep Guillem: veurem quant dura això", va indicar entre rialles.

Notícies relacionades

Dilluns passat la presentadora es va disculpar pels seus comentaris durant el programa, al qual va convidar tres ballarins a parlar sobre les seves experiències. “Em vaig equivocar. Ho vaig fer. El comentari que vaig fer sobre el ball va ser insensible, estúpid i ho sento molt”, va dir al dirigint-se als ballarins. Els dono les gràcies per donar-me l’oportunitat de disculpar-me personalment amb vostès".

Els comentaris de Spencer van generar una cadena de reaccions a les xarxes socials com ara "continua ballant, príncep Jordi", o "estimada Lara Spencer i qualsevol que necessiti escoltar-ho... els nens també ballen".

Temes:

Nova York