DESPRÉS DE LA INTERVENCIÓ

L'estiu més reflexiu de Sara Carbonero

La periodista i Iker Casillas estan disfrutant de la família després d'uns mesos molt durs

lmmarco49429332 gente sara carbonero instagram190813142942

lmmarco49429332 gente sara carbonero instagram190813142942

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Metafòrica, reflexiva i optimista. Així s'està mostrant Sara Carbonero a les seves xarxes socials aquest estiu que està sent diferent de la resta, tant per a ella com per a Iker Casillas, després d'uns mesos molt durs. El porter del Porto va tenir un infart a començaments de maig i, aquell mateix mes, la periodista va haver de ser intervinguda per un càncer d'ovaris del qual encara ha de ser tractada a la Clínica Ruber Internacional. La parella està amb els seus fills, Martín i Lucas, repartint el seu temps entre a Navalacruz (Àvila), el poble natal de Casillas -«un lloc on vaig ser, soc i seré feliç", ha escrit ell–- i Corral de Almaguer (Toledo), el poble de Carbonero. També a Madrid, junt amb la seva amiga Isabel Jiménez, el seu marit, Álex Cruz, i el petit Hugo, del qual Sara Carbonero és padrina.

Les seves xarxes socials s'han convertit en la plataforma ideal per a tots dos per enviar missatges positius. L'últim, de Sara Carbonero dirigit al seu fill gran, Martín, amb la cèlebre frase d''El rei lleó':  «Recorda qui ets». Recentment també explica: "Aquest estiu està sent una mica diferent. Les setmanes transcorren entre metges, proves, incerteses, maletes, molta improvisació d'última hora, estones d'alleujament però sobretot estan plenes de moments molt intensos que estic assaborint com mai"

Estic rient més que mai

Notícies relacionades

La presentadora, que està rebent constants mostres d'ànim, assegura: "Sento la meva gent més a prop que mai i estic rient, crec que com mai abans ho havia fet. Perquè la vida és així, un canvi constant, un regal preciós però enverinat. Així estem, aconseguint que les estones bones superin amb escreix les menys bones". 

Una de les mostres de recolzament rebudes per Sara Carbonero aquests dies ha sigut la d'una de les seves millors amigues: Raquel Perera, l'exdona d'Alejandro Sanz. L'empresària ha penjat una foto en el seu Instagram en la qual apareixen les dues juntes (la foto no és actual) amb un mític fragment d'una cançó de Los Secretos que diu “'Ayúdame y te habré ayudado'”. "Al teu costat sempre, sense condicions, sumant moments i cada dia millor i amb tot més amunt. T'estimo molt, la meva amiga sàvia. Ets pura inspiració".