MERAVELLES DE LA TÈCNICA

La sorprenent tècnica que rejoveneix Will Smith a 'Gemini man'

L'actor interpreta simultàniament un home de mitjana edat i un assassí de 23 anys que ha sigut enviat per matar-lo

zentauroepp49213911 mia20  los  ngeles  ca  eeuu   25 07 2019   fotograf a cedid190729193010

zentauroepp49213911 mia20 los ngeles ca eeuu 25 07 2019 fotograf a cedid190729193010 / Ben Rosenstein

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La imatge del Will Smith de vint anys que protagonitzava ‘El príncipe de Bel-Air’ ara és un record que les noves generacions no tindran com a referència. No obstant, segurament sí que recordaran el Will Smith de vint anys que va protagonitzar ‘Gemini man’, la nova pel·lícula de l’actor nord-americà en què apareix rejovenit digitalment

En aquest nou projecte, que s’estrenarà l’octubre d’aquest any, Smith (de 50) interpreta simultàniament un home de mitjana edat i un clon assassí de 23 anys que ha sigut enviat per matar-lo. D’acord amb els productors, es tracta d’una pel·lícula que fa més de dues dècades que està en desenvolupament i que s’ha pogut fer ara que la tecnologia que genera imatges fetes per ordinador és “prou potent”.

Smith ha explicat a la revista d’entreteniment ‘The Hollywood Reporter’ que la companyia d’efectes especials que treballa a la pel·lícula “va restaurar un munt de gravacions antigues” en què va poder contemplar totes les seves “tragèdies al món de l’entreteniment”. A més, el director de la cinta, Ang Lee (‘La vida de Pi’), li va arribar a dir que actués pitjor quan estigués interpretant la seva versió rejovenida.

Usos anteriors

Notícies relacionades

Existeixen diversos exemples de l’ús de CGI (imatges generades per un ordinador) per rejovenir actors coneguts. La franquícia de l’Univers cinematogràfic de Marvel és la que més ha utilitzat aquests efectes en el cine, havent rejovenitRobert Downey Jr. a ‘Capitán américa: civil war’ (2016), Samuel L. Jackson i Clark Gregg a ‘Capitana marvel’ (2019) i John Slattery a ‘Vengadores: endgame’ (2019). En aquesta última pel·lícula es va utilitzar la mateixa tecnologia per envellirChris Evans.

Disney també va rejovenirJohnny Depp a ‘Piratas del caribe: la venganza de Salazar’ (2017) per fer d’un jove capità Jack Sparrow. A ‘Rogue One: una historia de Star Wars’ (2016), es va utilitzar la tecnologia per ressuscitar el difunt Peter Cushing perquè interpretés el seu personatge. Tot apunta que en el futur, altres actors seran ressuscitats per la màgia (negra) del CGI. 

Temes:

Will Smith