SEGONS FORBES

Taylor Swift, la famosa més ben pagada del planeta

A la cantant, que encapçala la llista amb 164 milions, la segueix la model Kylie Jenner i el raper Kanye West

undefined49022298 singer taylor swift performs at amazon music s prime day con190711182259

undefined49022298 singer taylor swift performs at amazon music s prime day con190711182259 / Evan Agostini

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com cada any, Forbes ha presentat la llista dels famosos més ben pagats del món. Taylor Swift ha sigut la celebritat amb més ingressos, amb 164 milions d’euros l’últim any, per sobre fins i tot del clan Kardashian, de la model Kylie Jenner i el raper Kanye West.

La publicació esmentada afirma que la cantant ha incrementat els seus ingressos en un 131% en comparació amb l’any anterior, quan va guanyar uns 70 milions.

Es tracta de la segona vegada que la intèrpret de Fifteen capitaneja la llista de les 100 celebritats més riques del món que realitza cada any la coneguda revista, ja que el 2016 va ocupar també el primer lloc, a l’acumular uns guanys de 153 milions gràcies a la seva gira mundial 1989 World Tour.

Kylie Jenner, en segon lloc amb 150 milions

L’estrella del pop comparteix el podi amb dos membres del clan Kardashian: una de les germanes, Kylie Jenner, i el marit de Kim Kardashian, Kanye West. La model, dissenyadora i empresària, de 21 anys, ocupa la segona posició amb 150 milions d’euros que ha acumulat gràcies a la seva exitosa línia de bellesa. De fet, aquest va ser el motiu pel qual el mes de març passat, Forbes també nomenavaKylie Jenner com la dona jove més rica del món.

Per la seva part, West es posiciona al tercer lloc amb 133 milions. I és que la major part d’aquests ingressos es deuen a la seva firma de roba i sabatilles Yeezy.

Messi, en quarta posició amb 112 milions

Notícies relacionades

Lionel Messi i el cantant Ed Sheeran ocupen el quart i cinquè lloc, amb 112 i 97 milions, respectivament. Mentre que Cristiano Ronaldo es queda fora del top five per molt poca diferència amb l’intèrpret britànic. El futbolista portuguès ha acumulat un total de 96 milions d’euros l’últim any, que va ser quan es va incorporar a la Juventus després de gairebé 10 anys jugant al Reial Madrid. D’aquesta manera, Ronaldo superaNeymar, que ocupa el setè lloc amb 93 milions d’euros ingressats el 2018.

El grup The Eagles, intèrprets de la coneguda cançó Hotel Califòrnia, amb 88 milions i el presentador televisiu Phil McGraw, amb 84 milions ocupen el vuitè i novè lloc, respectivament. El boxejador mexicà Saúl Canelo Álvarez, amb 83 milions, tanca els 10 primers llocs del rànquing de famosos més ben pagats.