PER PROBLEMES PERSONALS

Kit Harington, Jon Neu a 'Joc de trons', en rehabilitació

L'actor fa gairebé un mes que està tractament en una exclusiva clínica de Connecticut

20190529 439060 kitharingtonclinicae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico/EFE

Kit Harington, l’actor britànic que va interpretar Jon Neu a ‘Joc de trons’, va entrar en una clínica de rehabilitació poc abans que s’emetés el final de la sèrie d’HBO per tractar-se uns "problemes personals", han informat avui mitjans nord-americans.

"Kit ha decidit utilitzar aquest descans a la seva agenda com una oportunitat per passar un temps en un centre de benestar per treballar en alguns problemes personals", va dir un portaveu de l’intèrpret en un comunicat.

El cercle de l’actor va reaccionar així a la notícia avançada anteriorment pel portal Page Six, que va assegurar que Harington va començar un tractament contra l’estrès i l’addicció a l’alcohol setmanes abans que ‘Joc de trons’ emetés el seu esperat últim episodi el passat 19 de maig.

Segons la informació de Page Six, l’actor fa gairebé un mes que està en tractament en una exclusiva clínica de Connecticut (EUA).

Harington, de 32 anys, ha rebut ajuda psicològica i ha practicat la meditació dins de la seva teràpia per combatre l’estrès i altres problemes personals.

"És a la clínica principalment per estrès i esgotament i també per l’alcohol", va assegurar un amic de l’actor a Page Six.

"La seva dona Rose Leslie (Ygritte a ‘Joc de trons’) està sent summament comprensiva. El seu cercle pròxim vol de veritat que descansi. Ara mateix, només necessita pau i tranquil·litat", va afegir.

Sota pressió

En els últims mesos, Harington ha parlat en diverses ocasions sobre l’enorme pressió que ha sentit com un dels protagonistes de la superproducció televisiva més gran de la història i sobre els greus efectes que això va tenir en la seva salut mental.

"No va ser una bona època en la meva vida", va dir l’actor a Variety sobre el moment en què el seu personatge Jon Neu va morir i va ressuscitar en la sèrie.

"Sentia que havia de sentir que era la persona més afortunada del món quan, en realitat, em sentia molt vulnerable. Vaig tenir un moment inestable en la meva vida, com crec que molta gent té en la vintena", va afegir.

Notícies relacionades

Harington no és l’únic actor de ‘Joc de trons’ en haver revelat problemes de salut recentment.

Emilia Clarke, que va encarnar Daenerys en la ficció, va revelar al març a la revista ‘The New Yorker’ que va patir dos aneurismes mentre rodava la sèrie.

Temes:

Joc de trons