A TWITTER

Jessica Chastain censura 'Joc de trons' pel seu ús de la violència sexual

L'actriu carrega contra la sèrie d'HBO per l'escena en la qual Sansa és violada pel seu llavors marit Ramsay Bolton

undefined41461732 jessica chastain arrives at the 29th annual palm springs int190508185551

undefined41461732 jessica chastain arrives at the 29th annual palm springs int190508185551 / Jordan Strauss

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malgrat que Jessica Chastain ha confessat en més d’una ocasió que és fan de Joc de trons, l’actriu ha criticat durament la sèrie pel seu ús de la violència sexual. En concret, la intèrpret censura l’escena en la qual Sansa Stark pateix una violació en mans del seu llavors marit Ramsay Bolton a la nit de noces a la cinquena temporada. La violació ha sigut recuperada al quart capítol de l’última entrega, i dona a entendre que l’apoderament i maduresa de Sansa venien no només d’aquest esdeveniment, sinó de la que l’havien fet patir a la sèrie com a dona per diferents homes.

 "La violació no és una eina per fer un personatge més fort. Una dona no necessita ser victimitzada per convertir-se en una papallona. L’ocellet sempre va ser un fènix. La seva força regnant és únicament per ella. Només per ella", ha tuitejat la companya de Sophie Turner a X-Men: Fénix Oscura.

Notícies relacionades

La sèrie d’ HBO és a l’última temporada i emet un capítol cada diumenge, i és habitual veure missatges de la intèrpret comentant escenes i penjant gifs i mems sobre això al seu compte de Twitter, on compta amb més de 770.000 seguidors.

L’actriu és una de les grans defensores dels drets de les dones a Hollywood. De fet, ha encapçalat el moviment MeToo Time’s Up. Per aquesta raó, a ningú li ha estranyat la seva crítica.