TRISTESA A JOC DE TRONS

Alerta, espòiler: les llàgrimes de Kit Harington (Jon Neu) al conèixer el final de la Daenerys

L'actor que interpreta Jon Neu a 'Joc de trons' va plorar al llegir el tràgic desenllaç del personatge d'Emilia Clarke

zentauroepp48253194 mia37  los  ngeles  ee uu    20 05 2019   fotograma cedido p190527184729

zentauroepp48253194 mia37 los ngeles ee uu 20 05 2019 fotograma cedido p190527184729 / Helen Sloan

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El final de ‘Joc de trons’,la superproducció d’HBO basada lliurement en les novel·les de George R. R. Martin, ha dividit molts fans. No obstant, el tràgic desenllaç d’alguns dels personatges principals va posar les emocions a flor de pell als incondicionals de la sèrie. Entre ells hi ha Kit Harington, que interpretaJon Neu en la ficció i que no va poder contenir la seva tristesa a l’assabentar-se del final de Daenerys Targaryen.

Ara, amb l’emissió de 'Joc de trons: l’última guàrdia' aquest dilluns, 27 de maig, s’ha pogut comprovar la reacció de l’actor britànic durant la lectura del guió de l’últim episodi. Harington, a punt de plorar i amb el rostre envermellit, s’estremeix al sentir que el seu personatge li clava una daga a la Khaleesi i acaba així amb la vida de la que era la seva estimada. 

Des de l’altre costat de la taula, Emilia Clarke (que interpreta la Daenerys), assenteix i el mira amb un semblant que és a mig camí entre el riure i la tristesa. També reacciona amb sorpresa la intèrpret d’Arya Stark, Maisie Williams, que, asseguda al costat de Clarke, es tapa la boca amb les mans. Ningú a la sala sembla que s’ho acabi de creure i, finalment, tots aplaudeixen. 

Una lectura juntament amb el repartiment

Mentre que molts actors van rebre els guions abans de la lectura en comú, alguns, com ara Maisie Williams (Arya Stark) i el mateix Harington, van decidir esperar a reunir-se per compartir amb el repartiment l’experiència de la lectura. Per això l’actor no va poder contenir l’emoció un cop va descobrir que Jon Neu acabaria amb la vida de la Daenerys, sentit moment que es va viure entre aplaudiments de l’elenc de la sèrie recollit en el documental d’HBO.

Tot i que el final de ‘Joc de trons’ no ha deixat a tothom content, amb més d’un milió de firmes recollides per refer l’última temporada, és innegable l’impacte que ha causat. EnBran coronat com a rei; laSansa (Sophie Turner), com a senyora d’Hivernàlia i reina d’un Nord independent; l’Arya, a la recerca de noves terres a l’oest de Ponent, i en Jon anant més enllà del Mur amb el poble lliure.

Notícies relacionades

Els vius després del joc de trons han trobat la seva destinació i ara és HBO el que ha de mostrar el seu nou rumb després del final de la seva sèrie estrella.

 

Temes:

HBO Joc de trons