va haver de canviar d'escola

Millie Bobby Brown va patir 'bullying' després de 'Stranger things'

L'actriu alerta els joves dels perills que comporten les xarxes socials

zentauroepp42673816 hollywood  ca   march 25  millie bobby brown speaks onstage 180326193641

zentauroepp42673816 hollywood ca march 25 millie bobby brown speaks onstage 180326193641 / Frazer Harrison

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La fama pot portar també aspectes negatius, una cosa que ha experimentat una de les estrelles infantils de l’exitosa sèrie de Netflix 'Stranger things'Millie Bobby Brown, l’actriu britànica de 15 anys que dona vida a l’enigmàtica Eleven, ha confessat en una entrevista que va patir 'bullying' després de rodar la ficció creada pels germans Duffer. La situació la va afectar tant que es va veure obligada a canviar d’escola.

"Vaig patir 'bullying' quan vaig tornar a l’escola a Anglaterra. Per a mi, és molt important parlar d’això. Em va generar molta ansietat i problemes que encara estic afrontant", ha explicat Brown en una entrevista amb el també actor Orlando Bloom a la revista 'Glamour UK'.

Ambaixadora de l’Unicef

L’actriu, que exerceix d’ambaixadora de bona voluntat de l’UnicefUnicef, ha optat per explicar la seva dura experiència per servir d’exemple en el seu activisme contral’assetjament escolar. I també ha volgut alertar sobre els perills que comporten les xarxes socials, sobretot per als més joves.  

Notícies relacionades

"He bregat amb situacions complicades tant en la vida real com a les xarxes socials, que han sigutesgarrifoses. Realment, fa mal llegir alguns dels comentaris que la gent ha arribat a dir", ha confessat la noia, que va arribar a abandonar Twitter a causa dels comentaris agressius contra ella d’alguns usuaris i dels mems que utilitzaven la seva imatge sense el seu consentiment.

"Vull combatre la negativitat a les xarxes socials, l’he experimentat i és com una malaltia. L’odi negatiu és el que m’horroritza, en realitat", explica Brown. "Les vides dels joves tenen cada vegada més pressió. En primer lloc, vull assegurar-me que els nens estiguin protegits de la violència i l’explotació", ha afegit l’actriu, que està a punt d’estrenar la tercera temporada de 'Stranger things' i que fa poc va sortir a la premsa rosa per la seva incipient relació amb Romeo Beckham.