SONAT DIVORCI

Angelina Jolie i Brad Pitt ja són oficialment solters

Els actors poden considerar-se solters, tot i que encara no hagi conclòs el complicat procés de divorci

lmmarco39626427 actors angelina jolie and brad pitt attending the wsj magazi190415125821

lmmarco39626427 actors angelina jolie and brad pitt attending the wsj magazi190415125821 / CS5

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Van intimar rodant una pel·lícula, van protagonitzar un matrimoni rutilant, han viscut un sonat divorci i és molt poc probable que els vegem junts compartint altres nous títols de Hollywood.  Després de dos anys de dures negociacions, Angelina Jolie i Brad Pitt ja són oficialment solters. Segons ha publicat aquest cap de setmana la revista 'People', que ha seguit de prop els moviments de la parella, el jutge que portava el seu cas ha dictaminat que els dos actors, a la pràctica, poden considerar-se solters, tot i que encara no hagi conclòs el complicat procés de divorci.

‘Brangelina’ va punxar fa dos anys i mig quan Jolie va presentar una demanda de divorci contra el seu marit. I tot i que la parella va demanar respecte davant de la seva situació i va al·legar "diferències irreconciliables", el cert és que cada pas que han fet ha sigut analitzat amb lupa. En la disputa, a més dels béns compartits, ha sigut molt present la custòdia dels sis fills de la parella. En la guerra oberta entre tots dos i com a motiu de la separació, fins i tot es va parlar d’una acusació de maltractaments per part de Pitt cap al seu fill gran, que finalment va quedar aparcada.

Notícies relacionades

Els actors, que no han hagut de tornar a veure’s als jutjats, han reconegut per separat que aquest procés ha sigut "molt trist". Pitt va arribar fins i tot a reconèixer en una entrevista que la seva addicció a l’alcohol no havia ajudat a salvar el seu matrimoni.  Angelina Jolie i Brad Pitt es van conèixer quan rodaven, el 2005, la pel·lícula 'Sr. y Sra. Smith' i van començar a sortir junts uns mesos després que el film s’estrenés. En aquell moment l’actor encara estava casat amb l’actriu Jennifer Aniston, amb qui havia contret matrimoni l’any 2000.

L’estiu del 2014, l’exparella es va casar en un castell de la seva propietat a França. Jolie, que a més de la seva faceta d’actriu i directora és ambaixadora de l’ACNUR, ja s’havia casat un parell de vegades, primer amb Jonny Lee Miller, el 1999, i la segona amb l’actor Billy Bob Thornton, del 2000 al 2003. 

Temes:

Brad Pitt