FAMOSES DESMELENADES

Adele i Jennifer Lawrence, de festa boja en un club gai de Nova York

Les dues amigues guanyadores d'un Oscar van ser el centre d'atenció del bar Pieces, on van participar en alguns jocs amb begudes organitzats per 'drags'

adelejennifer

adelejennifer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres passatJennifer Lawrence (28) i Adele (30) es van desmelenar juntes en un famós club gai del Greenwich Village de Nova York, el Pieces. L’actriu i la cantant són molt bones amigues des de fa un temps, quan es van conèixer a la gala dels Oscars del 2013, any en què la intèrpret britànica va recollir l’estatueta a millor cançó original per Skyfall, i la nord-americana va recollir el premi de millor actriu per La part positiva de les coses.

Lawrence es va comprometre a començaments d’aquest any amb Cooke Maroney, amo d’una galeria d’artLawrence es Cooke Maroney, amb qui es casarà pròximament. La gresca amb Adele va ser una nit de noies per celebrar els últims dies de solteria de l’estrella de Hollywood.

Segons els vídeos que van gravar els presents al bar, totes dues es van desmelenar al ritme de Kylie Minogue i van participar en diversos jocs amb begudes alcohòliques abans d’acabar rodant per l’escenari i pel mateix terra. "Això no són Els jocs de la fam", va aclamar el públic a Lawrence, amb referència a la famosa trilogia que la va catapultar a la fama. 

Notícies relacionades

Adele es va animar a cantar amb l’estrella drag del local Brita Filter, que abans li va preguntar a què es dedicava per guanyar-se la vida: "Només soc una mare que es queda a casa", va contestar la guanyadora de 15 premis Grammy.

La mateixa drag Brita va publicar en el seu compte d’Instagram diversos vídeos divertits amb les famoses bastant alegres.