ESCÀNDOL PER 'LEAVING NEVERLAND'

Paris Jackson nega que s'hagi intentat suïcidar

"Són uns maleïts mentiders", esclata contra TMZ la filla del rei del pop

parisjacksonafp

parisjacksonafp

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Paris Jackson, filla del difunt rei del pop, Michael Jackson, ha desmentit a Twitter la informació que divendres passat va publicar el portal TMZ . "Sous uns maleïts mentiders", "Que us fotin a vosaltres i a les vostres mentides", va escriure iracunda la jove model de 20 anys sobre la web que el 2009 va ser la primera a anunciar la tràgica mort per sobredosi de l’astre de la música.

El portal va publicar divendres que Paris havia sigut ingressada després d’intentar suïcidar-se tallant-se les venes, pel que sembla, deien citant "fonts familiars", per la repercussió que estava tenint el documental de Dan Reed Leaving Neverland Leaving Neverland(HBO) en el qual l’australià Wade Robson i el californià James Safechuck acusen Michael Jacson d’abusar d’ells quan eren petits.

Onades de crítiques i rebuig

La repercussió del documental ha donat la volta al món, i els fills de Jackson –Prince Michael, Paris Michael Joseph Jr.– estan considerant portar el seu director davant dels tribunals, per frau, mal emocional i calúmnies.

No obstant, diverses emissores de tot el món, des d’Austràlia fins al Canadà, han deixat de punxar cançons de Michael Jackson per l’escàndol generat pel documental. La marca de luxe francesa Louis Vuitton, a més, va  decidir dijous passat eliminar tota referència a l’estrella en peces d’una col·lecció que havia exhibit en la Setmana de la Moda de París del gener, després d’afirmar que les "acusacions formulades al documental són profundament preocupants i pertorbadores".

Per la seva banda, l’única filla de Jackson ha negat qualsevol tipus de versemblança a Leaving Neverland, i ha demanat calma i que s’afronti el visionament del documental "fumant una mica d’herba"

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera vegada que Paris Jackson s’enfronta a rumors sobre la seva salut. El mes de gener passat es va informar que havia ingressat en una clínica psiquiàtrica. "Ella necessitava prendre’s un temps per reiniciar-se i prioritzar la seva salut física i emocional", va explicar llavors una font pròxima a la revista People. Més tard ella mateixa va sortir al pas d’aquestes informacions per dir que el seu "descans" era només de la feina i de les xarxes socials.

Fa dos anys ella mateixa va confessar a la revista Rolling Stone que la baixa autoestima, la depressió i l’ansietat s’havien apoderat de la seva vida en diverses ocasions després de la mort del seu pare, i que havia pensat en el suïcidi diverses vegades, i que almenys en una ocasió, el 2013, ho havia intentat prenent-se una bona quantitat de pastilles i fent-se talls en un canell (alguns dels tatuatges que llueix en aquesta zona són precisament per amagar aquestes autolesions).