Es desconeixen les causes de la defunció

Mor Mike Grose, el primer baixista de Queen

Grose va tocar el baix en els primers tres concerts de Queen, el primer dels quals el 27 de juny del 1970

queen

queen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’ha mort un dels primers membres de la llegendària banda Queen. Es tracta de Mike Grose, el recordat baixista que va acompanyar Freddie Mercury als anys 70. La notícia la va donar a conèixer el bateria de l’agrupació, Roger Taylor, a través del seu compte d’Instagram.

 “És molt trist sentir a parlar sobre el meu vell amic Mike Grose, a qui vaig sentir per primera vegada en una banda anomenada ‘The Individuals’, quan tots dos encara estàvem a l’escola. Sempre sonava enorme. DEP.  Van ser les paraules que li va dedicar Taylor.

Notícies relacionades

A suggeriment del mateix bateria, Grose va tocar el baix en els primers tres concerts de Queen, el primer d’ells el 27 de juny del 1970, amb Freddy Mercury com a vocalista, Brian May a la guitarra i Taylor en les percussions.

Grose ja havia format part de la banda 'The Reaction' com a guitarrista i era copropietari del PJ’s, habitual lloc de reunió de la seva agrupació original i de la llavors anomenada Smile, que després va canviar el seu nom a Queen i a la qual va recolzar amb el seu baix en alguna de les seves primeres presentacions.

Temes:

Música