AL PROGRAMA 'TODAY'

Ben Affleck: "L'alcoholisme és part de la meva vida i he de bregar amb això"

L'actor parla alt i clar sobre la seva addicció a l'alcohol

zentauroepp47217223 ben affleck190305121954

zentauroepp47217223 ben affleck190305121954 / Evan Agostini

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja fa molts anys que Ben Affleck va confessar els seus problemes amb l’acohol, però fins ara mai havia parlat tan alt i clar sobre aquest tema. L’actor, que ha presentat a Nova York la seva última pel·lícula Triple frontera, s’ha tornat a sincerar davant de les càmeres del programa ‘Today’ sobre la seva  addicció a l’alcohol. 

"L’alcoholisme és part de la meva vida i he de bregar amb això" Tinc un problema i l’estic encarant, i això m’omple d’orgull”, ha declarat alhora que reconeixia la sort de comptar amb el recolzament de la seva exdona, Jennifer Garner, amb qui té tres fills en comú.

Admiració per la seva exdona

Notícies relacionades

Resulta més que evident la bona relació que encara manté l’exparella. "Ella és meravellosa. Algú que és la mare dels teus fills, serà la persona més important i central en la teva vida, i això és bo", ha declarat.

Affleck considera que ha fet un pas endavant parlant alt i clar sobre el tema de forma natural, però sense que això es converteixi en el tema central de la seva vida: "Realment no em molesta parlar d’alcoholisme i ser un alcohòlic. No és necessari que englobi la meva identitat completa i ho sigui tot, però és una cosa en la qual saps que has de treballar", conclou.

Temes:

Ben Affleck