L'amant de Chiquetete, expulsada del tanatori per Carmen Gahona

L'última parella de l'artista i una conquesta recent, Inma Cuevas, protagonitzen una desagradable topada durant el funeral

tanatorio

tanatorio

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amics i familiars han donat el seu últim adeu a Antonio Cortés Pantoja, Chiquetete, Chiqueteteque va morir diumenge a la matinada d’un atac al cor. Lluny de la pau i la tristesa pròpia del moment, en el funeral s’ha viscut una desagradable topada quan Carmen Gahona, última parella de l’intèrpret d’Esta cobardía, i les seves filles, han fet fora a crits de l’edifici Inma Cuevas, que havia sigut la seva amant aquests últims mesos, tal com ella mateix ha revelat recentment al plató de Sálvame (Tele 5).

Carmen Gahona –habitual de Sálvame, Supervivientes...– sempre ha defensat amb vehemència el cantant, fins i tot en els moments més baixos de popularitat, quan la seva exdona, Raquel Bollo, li va interposar una denúncia per maltractaments. Malgrat això, en els últims mesos la parella s’hauria distanciat, temps en què el cantant va trobar consol en Inma Cuevas.

"Calladeta estàs millor"

Notícies relacionades

Així que quan la seva amant ha arribat al tanatori i ha confessat que estava enamorada del cantant, Gahona i les seves filles han esclatat en còlera, i han arribat a dit a crits a Cuevas que marxés del tanatori i que tingués "respecte" per l’artista. "Calladeta estàs millor", li han etzibat.

Cuevas, que no ha pogut donar el seu últim adeu al cantant, ha declarat a les portes del tanatori: "Jo soc una senyora i he vingut perquè me n’he assabentat, i és molt amic meu".  "Tenia la necessitat de ser allà perquè he sentit molt la seva mort", ha assegurat. A més, ha deixat caure que ara al tanatori hi havia "la família, però la setmana passada [Chiquetete] estava sol".